Mocht U Uitsnede Milk wanneer het proberen om vet te verliezen?

Mocht U Uitsnede Milk wanneer het proberen om vet te verliezen?

Als u genieten van het drinken van melk, hoeft u niet op te geven alleen maar om gewicht te verliezen. In feite, kunnen sommige componenten van melk zelfs het verbeteren van uw gewicht-verlies resultaten. Voortzetting om melk te drinken zal het ook makkelijker voor u om essentiële vitaminen en mineralen binnen te krijgen te maken, want het is een goede bron van calcium, riboflavine, vitamine B-12, fosfor, kalium en selenium en is meestal verrijkt met vitaminen A en D.

Appetite Control

Handel in sap of frisdrank voor de melk tijdens de maaltijd om ze meer vulling te maken. Het eiwit en calcium in melk kan helpen uw eetlust te controleren, volgens een studie gepubliceerd in het "British Journal of Nutrition 'in januari 2011. Obese vrouwen in de studie na een calorie-arm dieet die melk dronken bleven vol voor langer dan die een controle drank dronk met hetzelfde aantal calorieën.

Weight Loss

Het kiezen van magere melk is beter voor gewichtsverlies dan het drinken van sojamelk of gewoon het nemen van een calcium supplement, volgens een studie gepubliceerd in juli 2011 in "Voeding, Metabolisme en hart- en vaatziekten", dat keek naar het effect van calcium op gewichtsverlies. Deelnemers aan de studie consumeren drie porties per dag van magere melk, terwijl het volgen van een gewicht-verlies dieet verloor een extra £ 3,7 tijdens de acht weken durende studie in vergelijking met de mensen in de controlegroep die een caloriearm dieet ook tussen de 500 en 600 milligram gevolgd van calcium in de voeding per dag. Ze verloren ook iets meer gewicht dan die het drinken van drie glazen per dag van sojamelk en die naar aanleiding van de controle dieet en het nemen van een extra 800 milligram calcium supplementen per dag.

Body Composition

Het drinken van melk tijdens uw gewichtsverlies inspanningen kan u helpen uw lichaamssamenstelling verbeteren. Niet alleen kan de melk helpen u vet te verliezen, de vertakte keten aminozuren die het bevat zal u helpen bouwen spier als je uit te oefenen of te handhaven welke spieren je al hebt als je dat niet. Zodat je uiteindelijk met minder vet en meer spieren dan toen je begon een dieet, volgens een artikel gepubliceerd in "Nutrition & Metabolism" in 2013. Als oefening is een deel van je vet-verlies inspanningen, het drinken van vetvrije melk na uw verster- workout zullen uw spieren meer te verhogen dan sojamelk of een koolhydraat tussendoortje met hetzelfde aantal calorieën, volgens een studie gepubliceerd in het 'American Journal of Clinical Nutrition' in augustus 2007. Omdat spieren verbrandt meer calorieën dan vet, het verhogen van uw spieren massa kan helpen gewicht te verliezen.

Aard van Milk

Tijdens gewichtsverlies, kan vetvrije melk de beste optie, omdat deze hoger in eiwit en calcium en minder calorieën dan 2 procent of volle melk. Elk kopje magere melk bevat slechts 83 calorieën, terwijl een kopje 2 procent melk levert 122 calorieën, en volle melk heeft 149 calorieën per kop. De sleutel tot gewichtsverlies is nog steeds consumeren minder calorieën dan je de hele dag te gebruiken, zodat je de meeste voordelen krijgt van de melk met de minste calorieën. Skip gearomatiseerde melk, omdat deze veel suiker en calorieën, zelfs als u kiest voor een gemaakt met vetvrije melk.