Moccasin Foot Disease

Mocassin voet ziekte, of de voet mocassin-type atleet is geen ziekte, maar een schimmelinfectie. Omdat het meestal infecteert de dikke zool van de voet, kan voettype mocassin atleet moeilijk te behandelen zijn en duurt een lange tijd om te genezen.

Oorzaken

Voet mocassin-type sporter wordt veroorzaakt door de ringworm Trichophytom rubrum, en is een meer ernstige schimmelinfectie dan mond- reguliere atleet. Hoewel de behandeling moeilijk is, kan te voet mocassin-type atleet worden genezen in de tijd.

Symptomen

Voet mocassin-type atleet begint met de zool van de voet voelt licht geïrriteerd, met een droge, jeukende huid die kan branden en mogelijk-schilferige kijken geworden. Om onbekende redenen wordt mocassin-type athleteâ € ™ s voet vaak gezien bij mensen met eczeem of astma.

Progressie

Zoals de mocassin voetschimmel vordert, de weegschaal weer een zilverachtige kleur. De huid op de zolen en hakken dikker en beginnen te kraken. Zoals voet spreads mocassin atleet, kan teennagels ook besmet raken. Tot slot de voet infectie kan zich uitbreiden naar de palm van de hand, die in contact staat met het het meest komt.

Complicaties

Voet mocassin soort atleet is een chronische aandoening die niet reageert op over-the-counter medicatie. Door de ligging is het uiterst moeilijk te genezen.

Behandeling

Het behandelen van voet mocassin atleet vereist recept sterkte schimmeldodende crèmes voor getroffen gebieden, en eventueel een behandeling met orale medicatie indien nodig. Voet genezen van mocassin soort atleet is afhankelijk van hoe sterk de infectie is.

Het voorkomen

Om voet mocassin zwemmerseczeem voorkomen, schoon en droog te houden uw voeten, en vermijd schimmelinfectie van vochtige, vervuilde oppervlakken, zoals vloeren in openbare douches of kleedkamers. Als u een gecompromitteerd immuunsysteem, vooral, contact met besmette mensen beperken.