Missouri Medicaid Programma Kwalificaties voor volwassenen

Missouri Medicaid Programma Kwalificaties voor volwassenen

Medicaid is een programma aangeboden door zowel staats-en federale overheid om ziektekostenverzekering aan te bieden aan mensen in nood. Kwalificaties zijn onder personen met een laag inkomen, zwangere vrouwen, gehandicapten en ouderen. Voor elke categorie wordt jaarlijks inkomen van een persoon ten opzichte van een standaard meten van het federale niveau armoede. De armoede richtlijn vergroot door grootte van het gezin. Ontvangers moeten ook leven in Missouri en zijn Amerikaanse burgers.

Een laag inkomen

Medicaid-programma Missouri's is grotendeels gebaseerd op inkomen, prioriteit te geven aan een lager inkomen individuen. Degenen die uitkeringen ontvangen, zoals de Tijdelijke Bijstand voor behoeftige gezinnen (TANF) of Supplemental Security Income (SSI) uit de Family Support Division, zelfs als tijdelijke, komen in aanmerking.

Werkende ouders moeten minder dan 42 procent van het federale niveau armoede te verdienen, terwijl niet-werkende ouders een maximum van 22 procent kan maken.

Vrouwen

Zwangere vrouwen in aanmerking komen voor Medicaid in Missouri als ze verdienen ten minste 185 procent van het federale niveau armoede. Dekking verder door een 60-dagen postpartum periode. Diensten zijn onder meer gezondheidszorg screenings, inentingen en medische onderzoeken. Voor sommige diensten, is de dekking beperkt tot vrouwen van 21 jaar of ouder.

Vrouwen maken momenteel in behandeling voor borst- of baarmoederhalskanker kunnen ook in aanmerking komen voor Medicaid dekking. De vrouw moet onder de 65 jaar oud en gescreend door Show Me gezonde vrouwen (SMHW) Programma Missouri's. Het SMHW programma beperkt haar diensten aan vrouwen door inkomen en grootte van het gezin. In 2009, de kwalificatie alleenstaande vrouwen mogen niet jaarlijks verdiende meer dan $ 21.660.

Ouderen

Personen die 65 jaar of ouder komen in aanmerking voor Medicaid te ontvangen. Netto-inkomensgrens is vastgesteld op 85 procent van het niveau van armoede en de persoon moet indien gehuwd, in de middelen hebben minder dan $ 1000, of $ 2.000. Ouderen kan Medicaid hulp voor verpleegkundige zorg krijgen als percentage van de faciliteit is hoger dan het inkomen van de persoon.

Invalide

Degenen die zijn uitgeschakeld in aanmerking komen voor Medicaid ontvangen als hun netto-inkomen minder dan 85 procent van het federale niveau armoede. Beschikbare middelen moet minder dan $ 1.000. Gehandicapte personen die al op Medicare kunnen ook in aanmerking komen voor Medicaid.

Blind

Personen die lijden aan blindheid onder normen Missouri's voor Medicaid in aanmerking. Netto-inkomen limieten worden vastgesteld op 100 procent van het federale niveau armoede. Individuen moeten ook beschikken over $ 2000 of minder middelen.

Voor verdere hulp, Missouri mede een pensioenregeling en aanvullende steun voor de blinden onder de Medicare-programma. Om te kwalificeren voor het pensioen, moeten individuen niet in aanmerking voor SSI en hebben minder dan $ 20.000 in de waarde van de eigenschap. Voor aanvullende hulp, moeten individuen gelden voor SSI ontvangen en hebben een inkomen van minder dan $ 728 per maand.

Medische Schuld

Degenen met een grote hoeveelheid medische kosten kunnen nog in aanmerking komen voor Medicaid. Indien het bedrag van de medische kosten afgetrokken van het inkomen van een persoon binnen de inkomenseis valt, komen zij in aanmerking voor dekking. Personen met een grote medische kosten omvatten die met dure recepten en verpleeghuiszorg.