Miskraam Vanwege opiaatontwenning

Miskraam Vanwege opiaatontwenning

Opiaten zijn een klasse van verdovende pijnstillende geneesmiddelen die sterk verslavend. Gebruikers worden lichamelijk ziek wanneer deze stoffen worden ingetrokken; de effecten kunnen miskraam veroorzaken.

Perinatale Invloed van Verslaving

Opiaat verslaving tijdens de zwangerschap bloot ongeboren baby's om bloed overgedragen ziekten en ondervoeding. Baby's die worden geboren verslaafd moeten ontwenningsverschijnselen verduren.

Eerste trimester

Maternal terugtrekking uit opiaten tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap brengt een verhoogd risico op een spontane abortus. Hoewel het mechanisme niet volledig begrepen wordt, uitdroging en buikkramp een rol spelen.

Tweede trimester

Opiaatontwenning tijdens het tweede trimester heeft de minste associatie met een miskraam; het wordt beschouwd als een window of opportunity om detox door de meeste professionals in de gezondheidszorg.

Laatste trimester

Opiaten detoxificatie gedurende de laatste drie maanden van de zwangerschap brengt een groter risico op vroegtijdige bevalling. Te vroeg geboren baby's staan ​​een slechte overlevingskans en de hoge incidentie van blijvende invaliditeit, afhankelijk van de zwangerschapsduur en andere factoren.

Strategieën

Verdovende terugtrekking tijdens de zwangerschap kan veiliger worden gemaakt door geleidelijk spenen. Dit kan betekenen schakelen naar geneesmiddelen met een langere halveringstijd en vallen de dosis met 10 procent per paar dagen. Heroïneverslaving in de zwangerschap kan worden behandeld met methadon.