Minocin voor Acne

Minocin voor Acne

Een van de meest beschamende huidaandoeningen een persoon kan hebben is acne. Voeg de angst van de tienerjaren, en u een potente eigenwaarde Obliterator hebt. Voor de verschillende mate van acne, zijn er verschillende middelen, door topische retinoïden op orale antibiotica. Antibiotica zoals Minocin (chemische naam minocycline hydrochloride) worden voorgeschreven voor matige tot ernstige gevallen van acne.

Noninflammatory Acne

Niemand weet precies waarom, maar een tuin ras puistje ontstaat wanneer de huid poriën verstopt raken met talg of olie. In de normale huid, deze olie wegvloeit. Voordat een puistje vormen, bacteriën groeit temidden van de verstopte talg. Mee-eters vormen aan de oppervlakte en krijgen hun kleur van de melanine, de huid pigment. Whiteheads groeien onder het oppervlak van de huid. Whiteheads en mee-eters worden beschouwd als niet-inflammatoire acne.

Inflammatoire acne

Wanneer een onderbreking optreedt in de buitenwand van whiteheads of mee-eters, wordt papule gevormd. Ontsteking wordt dan tot stand gebracht als de witte bloedcellen haasten om de indringer te bestrijden. Dit leidt, in korte tijd, een puistjes of puist, die aangeeft dat de witte bloedcellen doorgebroken om de epidermis of huidoppervlak. Soms, met extreme ontsteking kan een cyste vormen. Wanneer een geïnfecteerde poriën gebroken langs de porie bodemoppervlak, kan het volledig breken, waardoor een uiterst gevoelige rode bult genoemd gezwel.

Significantie

Minocin (minocycline hydrochloride) is afkomstig van een klasse van antibiotica genaamd tetracycline. Minocin wordt gebruikt om bacteriële infecties specifiek doel. "Minocin MR" werd ontwikkeld door Wyeth Pharmaceuticals als een behandeling tegen Propionebacterium acnes. Propionebacterium is de bacterie die inflammatoire acne oorzaken, volgens NetDoctor. De "MR" in de drug namen verwijst naar "gereguleerde afgifte", die het mogelijk maakt voor de vrijlating van de medicatie in het systeem na verloop van tijd. Minocin MR capsules moeten worden genomen een keer per dag.

Functie

Bacterie maakt eiwitten in hoofdzaak met die voeding van een gerichte gastheer, zoals een papule op het huidoppervlak. Minocin stelt een omgeving die het vermogen van de bacterie om de eiwitten die het nodig maken stopt. Vermogen van de bacterie voor de groei en ontwikkeling wordt volledig opgepakt. Uiteindelijk Minocin houdt de infectie uit over te nemen en wat bacteriën worden gelaten word ondergebracht door het afweersysteem van het lichaam cellen. De bacteriële infectie wordt gedoofd.

Bijwerkingen en overwegingen

Lever en nieren functies kunnen worden beïnvloed door Minocin. Ongewone zwakte van de spieren heeft voorgedaan bij sommige mensen. Er kunnen ontstekingen van de huid en inwendige organen. Neem Minocin met veel water, zoals de keel geïrriteerd kan zijn. Autorijden of het bedienen van machines is een probleem met deze drug. Individuen soms rapporteren een ongewone gevoeligheid voor de zon met het gebruik van Minocin. Vermijd zonnebaden. Blauw / zwarte vlekken die opduiken in de huid, ogen, tanden, nagels en elders zijn bekend voor te komen. Dit is tijdelijk, voor het grootste deel. Kijk voor darmontsteking. Minocin mag niet worden gebruikt door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven of door kinderen jonger dan 12.