Milieu-Oorzaken van ADHD

Ongeacht of er sprake is van milieu-oorzaken van ADHD is een heel belangrijke vraag voor de ouders van het worstelen kinderen en volwassenen gediagnosticeerd met de aandoening die willen weten waarom ze ontwikkelde de aandoening. In hoeverre de omgeving kan van invloed zijn of een kind wordt geboren met Attention Deficit Disorder is een zeer belangrijke en logische vraag om op te treden als het gaat om het eerste hand. Helaas is er weinig bewijs voor het milieu oorzaken van ADHD. Er zijn vele wetenschappelijke instanties uitvoeren van experimenten en het doen van onderzoek naar de oorzaken van ADHD, maar tot nu toe geen bewezen meteen overtuigend. Er zijn een aantal dingen die wetenschappers en artsen suggereren ouders in het achterhoofd te houden bij het maken over de aandoening, echter.

Erfelijkheid

Attention Deficit Disorder is potentieel erfelijk. Hoewel de rol van de genetica in het ontwikkelen van ADHD is momenteel niet bekend, denk wetenschappers geloven dat er een verband is. Onderzoek heeft aangetoond dat 25% van de mensen met ADHD zijn aan iemand die de aandoening. Slechts ongeveer 5% van de gehele populatie wordt getroffen door de aandoening, waardoor meerdere gevallen afsluiten families sterk bewijs voor een genetische rol.

Toxines

Als de moeder alcohol, rookte sigaretten, of misbruikt enige vorm van recreatieve drug, kan dit leiden tot een kind om geboren te worden met Attention Deficit Disorder. De moeder blootgesteld aan verschillende toxinen in haar fysieke omgeving is ook mogelijk een oorzaak voor de aandoening. Bijvoorbeeld, lood en verschillende industriële chemicaliën, zoals PCB's, zijn gekoppeld aan de ontwikkeling van ADHD, zowel bij waarmee de moeder tijdens de zwangerschap en de nakomelingen tijdens de kindertijd. Er is ook enig bewijs dat hoofdtrauma in de baarmoeder of kinderschoenen kan het kind aandacht tekort stoornis.

Dieet

Sommige onderzoeken lijkt te suggereren dat voeding speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van ADHD. Die link blijkt moeilijk te vinden, echter, zoals alle studies testen van diverse veranderingen in het dieet hebben aangetoond geen sluitend koppelingen. In een experiment werden sommige ouders verteld dat hun kinderen werden gegeven echte suiker, terwijl andere ouders kregen te horen dat hun kinderen werden ontvangen van een kunstmatige zoetstof. In werkelijkheid werden beide sets van de kinderen gegeven kunstmatige zoetstof, maar de ouders die dachten dat hun kinderen werden in beslag echte suiker gemeld verhoogde hyperactiviteit bij de kinderen. Andere theorieën over de oorzaken van ADHD vallen verschillende soorten kleurstof, maar er is geen sluitend bewijs geen effect op kinderen met ADHD.