Migraine Fever Symptomen

Migraine Fever Symptomen

Migraine omvatten verlammende pijn aan een zijde van het hoofd vaak gepaard met tal van andere symptomen, maar de patiënt meestal geen koorts. Het is echter mogelijk om zowel een migraine en koorts zonder andere medische complicaties, maar dit is zeer onwaarschijnlijk. Het uiterlijk van een migraine en koorts is meestal een teken van een levensbedreigende aandoening zoals een beroerte of meningitis.

Time Frame

Migraine kan van enkele uren tot twee weken, vaak met pijn stijgende en dalende periodiek. Koortsen duren normaal slechts een paar dagen.

Veelvoorkomende symptomen

Koorts symptomen - met of zonder migraine - inclusief rode huid; gevoel afwisselend warm en koud, en pijn in het lichaam.

Identificatie

De enige manier om zeker te zijn dat een koorts is gerelateerd aan een migraine en niet iets meer serieus is te laten testen op meningitis of een beroerte. Als ze komen negatief, dan was de koorts een ongewoon symptoom van een migraine.

Misvattingen

Het is niet alleen kinderen die meningitis kunnen krijgen. Volgens de Meningitis Research Foundation, kan het gebeuren voor alle leeftijdsgroepen.

Waarschuwing

Als de migraine en koorts gepaard gaan met problemen met spreken, bewegen, een stijve nek, of een gevlekte huiduitslag, dient onmiddellijk een ambulance.