Middelen voor Pediatric Healthcare Providers

Middelen voor Pediatric Healthcare Providers

Pediatrische zorgverstrekkers deal met talloze medische problemen bij kinderen. De problemen zijn onder kindermishandeling, infecties, spoedeisende geneeskunde, een vergiftiging of overdoses en obesitas. Providers kunnen u nuttige informatie met betrekking tot deze onderwerpen uit de officiële gezondheidszorg resource websites te ontvangen.

Centers for Disease Control en Prevention (CDC)

De Centers for Disease Control en Prevention bieden pediatrische zorgverstrekkers begeleiding en informatie aan aanbieders te helpen omgaan met zaken zoals influenza-epidemieën. De website biedt bronnen, zoals up-to-date informatie over de status van vaccins, antivirale middelen, identificatie en verzorging van pediatrische patiënten, thuiszorg begeleiding en infectie controle maatregelen.

US Department of Health and Human Services

Pediatrische zorgverstrekkers kunnen informatie over gemeenschappelijke huishoudelijke producten in het geval van een patiënt heeft ingenomen of anderszins aangetast door blootstelling aan een product in de Household Products Database van het US Department of Health and Human Services te vinden. De afdeling levert de database in samenwerking met het Nationaal Instituut voor National Library of Medicine Health. De website geeft veiligheidsinformatiebladen voor producten die medische professionals geven een lijst van ingrediënten en de mogelijke gevaren van een product.

National Institutes of Health

In geval heeft een patiënt een aantal pillen slikte en de zorgverlener kan niet onmiddellijk identificeren van de pil, de National Institutes of Health biedt een pil identificatie website. Providers kunnen pillen op naam, ingrediënten, kleur, vorm en grootte te zoeken, zodat ze de drug correct kan identificeren voor een passende behandeling. De database is een resultaat van een partnerschap tussen de NIH en de Food and Drug Administration.

Nationaal Initiatief voor Children's Healthcare Quality

Pediatrische zorgverleners toegang hebben tot begeleiding bij het omgaan met obesitas problemen van kinderen op het Nationaal Initiatief voor Children's Healthcare Quality website. De gids bevat aanbevelingen voor de frequentie van de evaluatie van de kinderen, body mass index metingen en berekeningen, beoordeling van het risico, de beoordeling van het gedrag en de houding ten opzichte van gezondheid, aanbevolen laboratoriumtests, interacties met de ouders en de ontwikkeling van follow-benaderingen.

National Association of Emergency Medical Technicians

Faciliteiten die een spoedbehandeling voor kinderen kunnen hun dringende medische technici en paramedici trainen bij pediatrische-specifieke problemen door het ondertekenen ze voor de National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT) Emergency Pediatric Care natuurlijk. De NAEMT cursus helpt hulpdiensten technici om te beoordelen en de behandeling van kinderen in noodsituaties.

Center for Pediatric Emergency Medicine

De Universiteit van New York gevestigde Centrum voor Pediatric Emergency Medicine (CPEM) geeft advies over het omgaan met potentiële slachtoffers van kindermishandeling voor dringende medische gezondheidswerkers. De begeleiding beschikbaar op de CPEM website biedt informatie over kind risicofactoren, en over methoden voor het herkennen en melden van verdachte gevallen van kindermishandeling.