Mexicaanse griep symptomen

H1N1-virus (Mexicaanse griep) werd voor het eerst ontdekt in mensen in de Verenigde Staten in april 2009. Dit nieuwe influenza virus veroorzaakt ook ziekte bij mensen in Canada en Mexico. Hoewel de symptomen zijn vergelijkbaar met die van gewone menselijke griep, met ingang van 3 september 2009, met 53 staten en territoria rapportage, waren er 9.079 gehospitaliseerde gevallen en 593 doden als gevolg van de Mexicaanse griep virus, volgens het Centrum voor de Controle en Ziektepreventie Preventie.

Symptomen

Mexicaanse griep symptomen kunnen bestaan ​​uit vermoeidheid, koude rillingen, spierpijn, keelpijn, hoesten, hoofdpijn en koorts. Er zijn ook enkele gemelde gevallen van braken, gebrek aan eetlust, lethargie en diarree, die ook vaak in gewone menselijke griep. Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, zijn er meer ernstige ziekten, zoals respiratoire insufficiëntie en longontsteking, in verband met de besmetting van het H1N1 (Mexicaanse griep) virus.

Diagnose

H1N1 (Mexicaanse griep) virus kan worden gediagnosticeerd door het verzamelen van een respiratoir specimen binnen de eerste 4-5 dagen na de eerste ziekte. Echter kunnen kinderen infectieus 10 dagen of langer. De diagnose wordt bevestigd door het sturen van het monster tot het CDC laboratorium voor het testen.

Vaccin / Behandeling

De meest effectieve manier om de ziekte of zelfs de dood van het influenza virus te minimaliseren is vaccinatie. De inspanningen van het onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling en progressie van zaad vaccin voor de H1N1 (Mexicaanse griep) virus. Echter, als er een wereldwijde verspreiding van de H1N1 (varkens griep), kan het enkele maanden om een ​​effectief vaccin. Antivirale middelen oseltamivir en zanamivir kan worden gebruikt om ernstige gevallen van influenza en het nieuwe H1N1virus behandelen.

Het voorkomen

Er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om insleep en de verspreiding van de H1N1-virus te voorkomen, omdat dit virus kan worden verspreid door hoesten of niezen van persoon tot persoon. Het reinigen van uw handen vaak met zeep en water of hand sanitizer kan u helpen voorkomen insleep en de verspreiding ziektekiemen.

Om het virus te voorkomen, moet je niet aanraken van uw ogen, neus of mond met onreine handen. Je moet ook proberen om nauw contact met mensen die ziek zijn te voorkomen.

Om de verspreiding van het H1N1-virus te voorkomen, weg te houden van anderen zo veel mogelijk als je ziek bent. Mensen met een seizoensgriep kan besmettelijk zijn van de ene dag voor de ontwikkeling van de symptomen en tot zeven dagen na. Je moet ook een gezichtsmasker dragen om te voorkomen dat de verspreiding van uw ziekte.

Warning Signs

Hoewel de eerste symptomen nauw positief verband met de normale menselijke griep, zijn er een aantal dringende waarschuwingssignalen die niet mag worden genegeerd en die dringend medische hulp bij kinderen en volwassenen vereisen. Deze borden, bij kinderen onder niet wakker of interactie, ernstig of aanhoudend braken, griepachtige symptomen die te verbeteren, maar dan terug met koorts en een erger hoesten. Ook kijken voor een kind niet te willen worden gehouden als gevolg van prikkelbaarheid, niet drinken van voldoende vocht, grijze of blauwe huid, een snelle ademhaling of moeite met ademhalen.

Bij volwassenen moet u dringende medische hulp te zoeken indien zij ervaren plotselinge duizeligheid, verwardheid, ernstige of voortdurende braken, druk of pijn in de borst of buik, griepachtige symptomen die te verbeteren, maar dan terug met een erger hoesten en koorts en kortademigheid adem en problemen met ademhalen als goed.

Vanwege het risico op het syndroom van Reye, aspirine of producten die aspirine niet moet worden gegeven aan verdachte of bevestigde gevallen van nieuwe H1N1 virus infectie bij iemand van 18 jaar of jonger.