Methylfenidaat is het zelfde als Generic Methylfenidaat?

Methylfenidaat is het zelfde als Generic Methylfenidaat?

Methylfenidaat wordt verkocht als een generiek geneesmiddel voor Ritalin, Concerta, en diverse andere medicijnen beschouwd als het centrale zenuwstelsel stimulerende middelen. Ritalin en Concerta zijn gewoon namen die zijn gegeven aan de geneesmiddel methylfenidaat door farmaceutische bedrijven. De chemische formulary voor het werkzame bestanddeel in deze medicijnen is hetzelfde.

Regelgeving

De actieve ingrediënten in medicijnen die worden vervaardigd en verkocht onder meer dan een naam moet identiek zijn. Volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration het Compliance Program Guidance Manual, CPG Sec. 400,600 Drugs - Verklaring van de hoeveelheid van de werkzame (CPG 7132,03): "Waar uitgedrukt in zowel de metrische en apotheker systemen, moet een verklaring van de hoeveelheid of de kracht in de etikettering van geneesmiddelen exact gelijk te benutten."

Voordelen

Methylfenidaat is meer betaalbaar dan de merknamen wordt verkocht onder.

Significantie

De generieke vorm van methylfenidaat is chemisch identiek aan methylfenidaat, dat wordt verkocht onder merknamen. De empirische formule is C14H19NO2 • HCl.

Overwegingen

De Verenigde Staten FDA laat medicijnen om verschillende niet-werkzame bestanddelen bevatten. Personen met een allergie moeten zich bewust zijn van de niet-werkzame bestanddelen in elke medicatie die ze verbruiken om allergische reacties te voorkomen.

Geschiedenis

Methylfenidaat werd op de markt gebracht als een generieke naar methyln.

Waarschuwing

Ouders moeten controleren en afzien van deze medicatie om kleine kinderen om te voorkomen dat te verkopen aan hun vrienden.