Methoden van Teeth Whitening

Er zijn verschillende manieren om de tanden witter te maken. Sommige zijn zo makkelijk als gewone tandpasta en anderen zijn een beetje ingewikkeld en tijdrovend. De beste methode - het zien van een tandarts - is ook de duurste. Witter maken van tanden is big business en een meer accurate term voor het zou worden vlekverwijdering. De bleekmiddelen gebruikt om tanden witter simpelweg verwijderen van de vlekken, veroorzaakt door voedsel, drugs, sigaretten en drank. Hoewel elke methode heeft wisselend succes, afhankelijk van het gebruikte product en hoe goed de instructies worden gevolgd, zijn er betaalbare manieren om verkleurde tanden witter te maken.

Home Remedies

Home remedies te gebruiken ingrediënten die je waarschijnlijk al hebt rond uw huis. Baking soda wordt vaak aanbevolen als een tanden witmaker. De schurende werking van het zuiveringszout diep reinigt de tanden. De kleine deeltjes verwijdert de vlekken op het oppervlak van het glazuur. Maak een pasta met behulp van soda en water. Dompel je tandenborstel in de pasta en borstel zoals gewoonlijk. In plaats van water te gebruiken waterstofperoxide welke een bleekmiddel. Waterstofperoxide kan ook alleen worden gebruikt om de tanden witter. Nogmaals, gebruik gewoon je tandenborstel en poets je tanden met de vloeistof.

Teeth Whitening Tandpasta

Veel soorten tandpasta op de markt witter gebit. Deze tanden whitening tandpasta's bevatten verschillende hoeveelheden waterstofperoxide. Bij het testen op Consumer Reports, ontving Ultra Brite tandpasta de hoogste rating van alle whitening tandpasta's getest. Whitening tandpasta geven slechts milde whitening effect, maar ze zijn goedkoop en gemakkelijk te gebruiken.

White Strips

Witte stroken zijn stukjes papier bekleed met een bleekmiddel. De stroken worden op de voorzijde van de tanden via de lijm. De stroken blijven de tanden gedurende 30 minuten. Gedurende 2 weken de strips tweemaal per dag toegepast. De strips zijn erg dun en bijna doorzichtig, zodat ze er onzichtbaar. White strips kan goede resultaten geven.

Paint-On Bleken Gels

Paint-on gels zijn een andere optie voor het witter maken van tanden. Bij deze werkwijze wordt een kleine borstel wordt aan de gel verf op de tanden. De borstel aan gel blijft de tanden 1 uur tweemaal per dag. Helaas, volgens mijn tanden witter website, deze methode is niet zeer effectief bleken tanden. Ook de gel smaakt verschrikkelijk.

Bitje Kits

Met mond trays gevuld met een blekende stof een van de meest betaalbare manieren om de tanden witter echt. Deze kits laten je maakt een mal van uw tanden. Na het plaatsen van het bleekmiddel in de lade, zet u het bitje op. De lade omvat de bovenste en onderste tanden. De mond tray op de tanden gedurende enkele uren of overnacht. Elk pakket heeft een andere tijdsduur. Sommige mensen vinden het bitje ongemakkelijk. Dit doet zich voor als de persoon niet een goede indruk van zijn tanden te krijgen. Er zijn een aantal kits die u in staat om e-mail uit uw indruk om een ​​lade te krijgen met een meer nauwkeurige pasvorm. Dit kost een beetje meer te doen, maar het is de extra tijd en kosten waard als je een gevoelige mond.

Cosmetische Tandheelkunde

Met behulp van een tandarts is de snelste manier om de witste tanden krijgen. Een bezoek aan het kantoor van een tandarts kunt u dramatische resultaten geven in 1 uur. Artsen gebruiken een sterke concentratie van peroxide gebaseerde bleekmiddel. De tandarts kan gebruik maken van warmte (in de vorm van lasers) op het bleken versnellen. Het hebben van een tandarts bleken van uw tanden is de duurste tanden whitening methode die er is.