Methoden van Krimpen de Prostaat

De prostaat is een kleine klier onder een man blaas gelegen. Een vergrote prostaat die ongecontroleerd gaat kan leiden tot blaasstenen, incontinentie, urineweginfecties en nieren of de blaas beschadigd. De meest effectieve manier om een ​​vergrote prostaat afhankelijk van de conditie en symptomen.

Medicijnen

Alpha blocker medicatie is een effectieve manier om de prostaat krimpen. De Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurde behandeling omvat terazosine (Hytrin), doxazosine (Cardura), tamsulosine (Flomax) en alfuzosine (Uroxatral). Deze medicijnen werken om te ontspannen van de blaasspier, die het plassen makkelijker maakt. Alfablokkers werken snel frequent urineren symptomen verlichten en verkleinen van de prostaat.
De FDA heeft twee enzym (5-alfa-reductase-remmers), finasteride (Proscar) en dutasteride (Avodart) goedgekeurd. Deze medicijnen werken om de prostaat krimpen en bieden plassen opluchting. Je zal beginnen om verlichting van uw symptomen binnen een paar maanden van het begin van deze medicatie.

Magnetron Therapy

Microgolftherapie, ook wel transurethrale microgolf therapie (TUMT), werkt om de omvang van de vergrote prostaat met microgolfenergie krimpkous. Een katheter wordt ingebracht in het puntje van je penis. De katheter bevat een microgolfantenne die wordt geleverd aan de vergrote cellen te vernietigen. Lokale anesthetica worden gebruikt om het gevoel van pijn te verminderen. Na deze procedure wordt het enkele weken kan duren voordat u begint om resultaten te zien.

Natuurlijke methoden

Saw Palmetto is een groot kruid dat helpt om ontstekingen en uitbreiding verminderen de prostaat. Dit kruid is ook bekend voor het remmen van de hormonen die verantwoordelijk zijn voor prostaatvergroting zijn. Pygeum africanum is een kruid geteeld in Afrika die u kunt speciale bestelling online uw prostaat krimpen en verminderen ontstekingen.
Zink is een mineraal dat werkt aan kracht de reactie van het immuunsysteem, alsmede bevordering van een gezonde celgroei en reguleren normale celdood. Het werkt ook om de prostaat krimpen en ontsteking verminderen. Neem 50 tot 100 mg zink als dagelijkse aanvulling op de prostaat krimpen.
Een Harvard studie toont aan dat mannen die gemiddeld 10 tomaten per week verbruiken 50 procent minder kans op agressieve prostaatkanker te ontwikkelen. De studie toont aan dat het pigment dat verantwoordelijk is voor de rode kleur van tomaten, lycopeen, is wat vermindert het risico op kanker. Lycopeen is de meest krachtige vorm van caroteen. Het is 10 keer sterker in antioxidanten dan beta-caroteen.