Methoden om de stofwisselingssnelheid

Een van de belangrijkste onderdelen van gewichtsverlies metabolisme, een chemisch proces in het lichaam die energie produceert en verdeelt voedingsstoffen. Een toegenomen metabolisme verbrandt meer calorieën, wat een manier verliezen of handhaven gewichtsverlies. Veel dieet producten beweren te versnellen de stofwisseling, maar slechts een paar methoden zijn klinisch bewezen te werken. Het eten van een gezonde, vezelrijke voeding en het nemen van voldoende lichaamsbeweging verhoogt de stofwisseling, het voorkomen van gewichtstoename.

Aerobic Exercise

Volgens ConsumerAffairs.com, aërobe oefening is de beste manier om de stofwisseling te verhogen. Sporten verhoogt de spiermassa, die meer calorieën verbrandt dan vet massa. Aerobic oefening verhoogt ook het metabolisme van 7:56 uur na de training voltooid. Voorkomende vormen van aërobe oefening zijn wandelen, hardlopen en fietsen.

Strength Training

Krachttraining oefeningen, zoals gewichtheffen of weerstand training, verhoogt ook de stofwisseling door het bouwen van meer spiermassa. Het maakt niet versnellen de stofwisseling, zoals aërobe oefening, maar de spiermassa creëert verhoogt het metabolisme.

Vezel-rijk dieet

Verhoging van de inname van vezelrijke voedingsmiddelen, zoals groenten en volle granen. Volgens Meals.com, het lichaam meer tijd nodig om af te breken vezels, meer calorieën verbranden en het verhogen van de stofwisseling. Doel 30 tot 40 gram vezel per dag eten in een verscheidenheid van voedsel. Voor een lijst van vezelrijk voedsel, zie lijst BellaOnline's.

Grazen, niet te veel eten

Grazen in plaats van het eten van drie volledige maaltijden per dag, die kan vertragen de stofwisseling. Eten vijf of zes kleine maaltijden per dag dwingt het lichaam om het voedsel continu verteren, waardoor de stofwisseling. Volgens Michele Silence of The Diet Channel, deze strategie is niet zo effectief als krachttraining of andere vormen van lichaamsbeweging, want het brandt slechts een paar calorieën na elke maaltijd. Tijd de calorieën en hebben geleid tot een geleidelijke toename van het metabolisme.