Metabolisme Booster Maaltijden

Metabolisme Booster Maaltijden

Houd je stofwisseling draait op volle snelheid door te leren welke voedingsmiddelen, wanneer gegeten met regelmatige tussenpozen, worden het meest efficiënt gebruikt door je lichaam. Uw verlangen naar zoetigheid zal vervagen en verdwijnen en je zult honger voelen zich minder vaak.

Calorieverbrandende Machine

Er is een reden waarom zo veel dieet experts verwijzen naar het lichaam als een oven. Onze lichamen zijn calorieverbrandende machines. Toen we jonger, onze gezonde lichamen constant branden van een grote hoeveelheid calorieën. Naarmate we ouder worden, moeten we aan de slag op het houden van het vuur opgestookt door te kiezen-metabolisme stimuleren voedingsmiddelen en oefenen.

Metabolisme is de snelheid waarmee ons lichaam voedsel. Als je metabolisme is traag, zal het voedsel dat je eet worden opgeslagen als vet. Vreemd, de manier om je stofwisseling te verhogen is door het eten van meer, niet minder.

Een gezonde voeding is gebaseerd op vele factoren. Het aantal calorieën dat je eet is belangrijk, maar het is ook hoe en wanneer je ze eet, dat het verschil tussen het verliezen van gewicht en het verkrijgen van kan maken. Bijvoorbeeld, als je elke dag ontbijt en lunch over te slaan, zodat je een groot 1.500 calorie maaltijd voor het diner kunt hebben, bent u waarschijnlijk om gewicht te winnen. Onze lichamen zijn niet uitgerust om een ​​enorme vloed van calorieën per dag te verwerken.

Het eten van kleinere maaltijden

Het verdelen van die 1500 calorieën in kleinere maaltijden en eet vaker zal een kans hebben om te vertragen of stilgelegd niet geven uw calorie-brandende-mechanisme. Je metabolisme zal worden revved vanaf het moment u uw ontbijt tot ver na uw diner.

B is de tijd om een ​​groter deel van calorieën in de vorm van koolhydraten en eiwit. Onderzoek op het ontbijt heeft gevonden dat de meest stevig ontbijt is een kom havermout met wat fruit en noten. Een pakket van vlakte waar men havermout is ongeveer 100 calorieën en is zo voedzaam als de traditionele gekookte havermout. Gaan voor ongeveer 500 calorieën in uw ontbijt. Andere goede opties zijn onder andere eieren en volkoren toast of een volkoren granen en magere melk.

Veel diëten raden het vermijden van snacks tussen de maaltijden, maar om je stofwisseling te houden vuren weg, snacks zijn een must. Geen cookies of chips die uw bloedsuikerspiegel zal sturen in een neerwaartse spiraal, maar gezonde snacks die zowel eiwitten en fruit bevatten. Ongeveer twee tot drie uur na het ontbijt en na de lunch, snack op een ons mager vlees en een half kopje van fruit. Samengebracht smaakcombinaties om uw smaakpapillen geïnteresseerd te houden en ze zullen niet ontbreken die lege calorierijke zoetigheden u gebruikt te hebben voor snacks. De combinatie van eiwitten en fruit weg zal hunkeren te rijden voor snoep,. Probeer gesneden kipfilet en verse stukjes ananas of gestoomde garnalen en mango plakjes. Nu is dat een snack!

Waarom eenvoudige koolhydraten trage stofwisseling

Enkelvoudige koolhydraten worden snel omgezet in suiker. Ze veroorzaken ons lichaam voor insuline, een hormoon dat ons lichaam instrueert om te stoppen met het verbranden van calorieën en beginnen ze op te slaan als vet te produceren. Eenvoudige koolhydraten bevatten frisdrank, snoep, en veel bewerkte voedingsmiddelen, zoals pasta en brood. Het beste is om voedingsmiddelen die een plotselinge sterke stijging van insuline zal veroorzaken. Eén portie van eenvoudige koolhydraten is genoeg om uw insuline spike en vertragen uw stofwisseling. Eenvoudige koolhydraten kan eigenlijk stoppen met gewichtsverlies.

Complexe koolhydraten worden omgezet in eenvoudige suikers veel langzamer dan eenvoudige koolhydraten, zoals suiker, honing, of zoetste vruchten. Complexe koolhydraten zijn aardappelen, yams, rijst, tarwe en andere granen. Een half kopje één van deze zal veranderen in suiker langzaam vrijgeven insuline bij een gelijkmatige snelheid in plaats van allemaal tegelijk. Er zijn geen suiker rushes met complexe koolhydraten. De gelijkmatiger uw insuline vrijkomt in het lichaam, hoe efficiënter je lichaam in staat is om calorieën te verbranden.

Voor de lunch en het diner, is het belangrijk om een ​​complexe koolhydraten te eten. De beste soort voedsel te eten met uw complexe koolhydraten is eiwit. Eiwit remt de conversie van uw koolhydraten suiker. Dit helpt nog meer om uw insuline te houden van wordt te snel en het vertragen van uw stofwisseling geproduceerd.

Je moet ook eten groenten met uw lunch en diner. Veggies zijn koolhydraten, maar ze hebben zo weinig calorieën en zoveel vezels dat ze niet veel verschil in je bloedsuikerspiegel zal maken. Het eten van een groot deel van de groenten zal uw lichaam te voorzien van de vitamines die het nodig heeft, evenals je een vol gevoel.

Om je stofwisseling te houden, het basisidee is om meer maaltijden met kleinere porties te eten, en om voedsel te combineren in een metabolisme-vriendelijke manier. Eet eiwitten, complexe koolhydraten en groenten voor ontbijt, lunch en diner. Heb snacks met eiwitten en groenten of fruit en drink veel water.

Controleer altijd met uw arts voordat je op een gewicht-verlies dieet als het even welk medicijn kunnen beïnvloeden of bestaande medische conditie.