Metabole Weight Loss

Het metabolisme is de functie van breken chemische verbindingen, absorptie van wat nodig is in het lichaam en verwijdering van afval. Wanneer de stofwisseling traag, voelt u vermoeidheid, en het kan zeer moeilijk om gewicht te verliezen. Vele factoren kunnen invloed hebben op de stofwisseling. Stress kan een dieet rijk aan verzadigde vetten en een gebrek aan vocht vertraagt ​​de stofwisseling. De beste manier om de stofwisseling te houden, is de lever, bijnieren, schildklier en darmen gezond.

Maaltijden

Het eten van ontbijt kick-start het metabolisme elke dag. Dit kan een stuk fruit, granen of eieren zijn. Elke voedsel geconsumeerd in de ochtend krijgt de stofwisseling op gang. Het eten van het ontbijt gevolgd door vijf kleine maaltijden door de dag zal ervoor zorgen dat je lichaam blijft verteren en calorieën te verbranden hele dag lang. Het zal je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en verminderen de behoefte om te eten 's nachts.

Spijsverteringsenzymen

Gember, gekiemde korrels en rauwe groenten en fruit bevatten allemaal spijsverteringsenzymen. Deze spijsverteringsenzymen helpen verteren vetten, koolhydraten, eiwitten en lactose, en houdt de stofwisseling en werkt het systeem verteert en elimineert zonder problemen. Ginger daadwerkelijk helpt het lichaam om meer spijsverteringsenzymen produceren, en dagelijks verbruikt, het kan helpen bij het behoud van een gezonde spijsvertering.

Kruiden

Vele kruiden kan helpen om het metabolisme reguleren. Cayenne peper is bekend om de snelheid van de stofwisseling en het reinigen van de darmen. Cayennepeper kan worden gestrooid op maaltijden gedurende de dag aan te moedigen en te helpen bij de spijsvertering. Paardebloemwortels is die de lever reinigen. De lever is verantwoordelijk voor de afbraak en verwerking van vetten. Astragalus is ook bekend om de snelheid van het metabolisme door versteviging van de bijnieren. Leg 1 theelepel van deze kruiden in een kopje gekookt water. Steil voor 3 tot 5 minuten, stam, dan drinken. Consumeer 1-3 kopjes per dag.

Schildklier

De schildklier produceert een hormoon dat de stofwisseling reguleert. Wanneer de schildklier onder-actief is, leidt tot vermoeidheid en gewichtstoename. Het maakt het erg moeilijk om gewicht te verliezen. Kelp is rijk aan calcium, kalium en jodium. Jodium is een belangrijke component in het schildklierhormoon en met kelp supplementen kunnen helpen de schildklier gezond. Raadpleeg uw arts voordat u eventuele aanvullingen.

Spanning

Stress zorgt voor een zware belasting van het hele lichaam. Het effect slaappatronen en het spijsverteringsstelsel. Dit zijn twee gebieden die moeten gezond zijn om een ​​gezonde stofwisseling. Het lichaam recupereert en vult zich tijdens de slaap. Meer calorieën worden verbrand tijdens de slaap dan wanneer het algemeen ontspannen, lezen of televisie kijken. Stress kan ook leiden tot onregelmatig eetpatroon, zoals onder-eten of over-eten, dat kan invloed hebben op de bloedsuikerspiegel en het metabolisme.