Mesenteriale Adenitis Behandeling

Mesenteriale Adenitis is een aandoening die ernstige maagpijn bij kinderen tot 16 jaar met symptomen die lijken op appendicitis. De aandoening is niet ernstig en mag niet langer duren dan een dag of twee.

Behandeling

Een over-the-counter medicatie kan worden gebruikt voor de buikpijn maar als koorts bestaat of de symptomen erger worden, een arts raadplegen omdat er mogelijk andere medische problematiek.

Diagnose

Mesenteriale Adenitis wordt gediagnosticeerd als gezwollen lymfeklieren in de maag maar omdat ze niet kunnen worden gevoeld of gezien is het moeilijk voor een arts om te bevestigen dat het probleem is. Hij of zij kan hebben om te werken door een proces van eliminatie. Als de toestand niet verbetert het nodig kan zijn een consult van een arts te krijgen.

Testen

Als Mesenteriale Adenitis was de diagnose maar de voorwaarde hangen langer dan twee weken, een arts moet worden geraadpleegd. Er kunnen aanvullende tests nodig zijn om vast te stellen wat het probleem is. In sommige gevallen kan een chirurgische ingreep noodzakelijk zijn om daadwerkelijk kijken naar de lymfeklieren te bepalen of ze veroorzaken de maagpijn. Zo niet, zal de eigenlijke oorzaak te worden vastgesteld.