Memory Loss & Nutrition

Memory Loss & Nutrition

Er zijn vele omstandigheden schaden geheugen: leeftijd, stress, depressie en onvoldoende slaap te noemen. Maar een van de meest over het hoofd gezien en gemakkelijk kan worden verholpen oorzaken van slecht geheugen is het gebrek aan goede voeding.

Geheugen Stimuleren Foods

Het eten van een uitgebalanceerd dieet is een goed idee voor de algehele gezondheid. Een dieet rijk aan volle granen, kleurrijke groenten en fruit, eierdooiers, zuivel, noten, vis en lever kan vooral gunstig zijn voor de bestrijding van geheugenverlies.

Vitaminen en Mineralen

Toxinen, ziekte en slechte zenuwverbindingen beroven ons van herinneringen en voorkomen dat we het maken van nieuwe. Elke vitamine A tot E voordeel een deel van de hersenen: Vitamine A uitroeit schadelijke stoffen; foliumzuur vermindert het risico op de ziekte van Alzheimer; en vitamine B6 verbetert zenuwverbindingen. Ijzer, zink en selenium alle concentratie verbeteren.

Gezonde Vetten

De hersenen bestaan ​​uit ongeveer 60 procent vet en worden gevoed met enkelvoudig en niet-gehydrogeneerde vetten. Olijf- en koolzaadolie, zalm en tonijn, en noten zijn allemaal goede bronnen van "goede" vetten die onze hersenen te beschermen tegen-geheugen te vernietigen ziekten zoals dementie.

Groenten en Fruit

Alle groenten en fruit zijn geheugen boosters. Maar als prijzen werden uitgedeeld, bosbessen en bladgroenten zou de eerste plaats delen. Bosbessen zitten vol met anti-oxidanten en anti-inflammatoire elementen, en bladgroenten zijn rijk aan foliumzuur. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor bestrijding van ziekten en handhaven van een gezonde hersenen.

Alcohol en Juice

Internationale Conferentie over de Preventie van Dementie onderzoekers vinden dat oudere volwassenen die regelmatig sap drinkers - minstens drie porties per week - en consumeren matige hoeveelheden alcohol - 01:59 glazen per dag - toonde een 75 procent verlaagd risico op ziekte van Alzheimer.