Meest Genegeerd Heart Attack Symptomen

Als je hoort over een hartaanval, zou je denken van scherpe pijn op de borst of pijn onderaan uw linkerkant. Al zijn er andere symptomen van een hartaanval om op te letten, veel genegeerd. Zou je weten als je een hartaanval?

Symptomen bij vrouwen

Hartaanval symptomen zijn kortademigheid, zwakte of ongewone vermoeidheid, pijn of een onaangenaam gevoel in je maag, misselijkheid, braken of duizeligheid.

Symptomen bij mannen

Man symptomen zijn scherpe pijn op de borst, licht ongemak of gevoel als iemand knijpen je borst. U kunt pijn of ongemak in uw hele lichaam, kortademigheid, duizeligheid, misselijkheid, zweten of pijn in je maag, zoals zure reflux of indigestie pijn.

Acties

Als u enkele of alle van deze symptomen, bel 911 of ga naar het ziekenhuis. Laat de symptomen niet te ontslaan.

Diagnose

Veel vrouwen zijn een verkeerde diagnose gesteld met de griep tijdens een hartaanval. Vertel uw arts als uw familie heeft een geschiedenis van hart-en vaatziekten, of als je het gevoel dat het een hartaanval zou kunnen zijn. Aandringen op het hebben van tests uit te voeren.

Prognose

Hart-en vaatziekten is een van de belangrijkste doodsoorzaken in de Verenigde Staten. Als gevangen in de tijd, kun je een hartaanval te overleven.