Meditation som en Counseling Teknik

Meditation og rådgivning kan arbejde godt sammen. Nøglen til rådgivning er bevidsthed om dine personlige problemer, og meditation er en måde at komme til at kende dig selv. Den bedste måde at kombinere de to er ved hjælp af guidet meditation teknikker.

Meditation

Meditation er defineret som en mental proces, der tager dig fra en aktiv mental tilstand --- det sædvanlige bevidste tilstand --- ind i en anden stat, der er ikke ligefrem en dvaletilstand, men af ​​samme art at drømme. Nøglen her er at gå fra en reaktiv sind til en tilstand, hvor inspirationen kommer nemt. Dette er normalt opnås ved at trække vejret mønstre, der er blevet bestemt gennem praksis og traditionel symbolik anvendes i forskellige traditioner.

Guidet meditation

En simpel reflekterende tilstand, uanset stien bruges til at indtaste denne stat, er ikke nok til at sikre de mål, der er forbundet med rådgivning. Meditation alene har nogen mulighed for at selv at definere disse mål. Den grundlæggende mekanisme, som en rådgiver integrerer denne praksis kaldes guidet meditation. I guidet meditation, er billeder og mentale direktiver overlejret på de afslapning mønstre klienten bruger. Så det underbevidste processer "styret" til de mål, der er blevet defineret af både klient og rådgiver.

Åndelige dimension

Selv den mest sekulære tilgang til rådgivning skal tage, eller i det mindste erkende, den åndelige miljø af klienten. Der er dem, hvis meditativ praksis vil omfavne en åndelig dimension. Denne proces er ikke kun at blive anerkendt, men anvendes, når det er relevant. Lokalisering af en rådgiver, som både anerkender og er klar til at bruge en sådan klient centreret spiritualitet, er afgørende for et positivt resultat.