Medische tijdschriften over Autisme

Medische tijdschriften over Autisme

Medisch wetenschappelijke tijdschriften te publiceren peer-reviewed artikelen en onderzoek op een verscheidenheid van onderwerpen, met inbegrip van autisme en andere ontwikkelingsstoornissen. Er zijn ten minste drie belangrijke medische tijdschriften gewijd aan autisme; Er zijn echter verscheidene andere wetenschappelijke tijdschriften met een pediatrische belang dat ook artikelen over de aandoening en aanverwante ontwikkelingsstoornissen bekend.

De International Society for Autism Research

De International Society for Autism Research is een professioneel wetenschappelijk tijdschrift voor de studie van autisme. Ieder nummer van het tijdschrift functies hoofdartikelen over actuele kwesties in autisme, origineel onderzoek artikelen, korte berichten en hoogwaardige overzichtsartikelen. Het onderzoek tijdschrift meldt een sterke focus op genetische, neurobiologische en psychologische mechanismen en hoe deze van invloed zijn ontwikkelingsprocessen.

De International Society for Autism Research
342 North Main Street
West Hartford, Connecticut
USA 06117-2507
860-586-7575 x529
autisme-insar.org

Het International Journal of Research and Practice

Het International Journal of Research and Practice wordt gepubliceerd in samenwerking met de National Autistic Society. Het tijdschrift stelt dat "autisme is interdisciplinair van aard, gericht op evaluatieve onderzoek op alle gebieden, met inbegrip van interventie, diagnostiek, training, case study analyses van therapie, onderwijs, neurologische problemen, beoordeling van bepaalde therapie├źn, kwaliteit van het leven problemen, familie problemen en familie, medische en genetische problemen en epidemiologisch onderzoek. "

De Nationale Autistische Maatschappij
393 City Road
Londen, Verenigd Koninkrijk
44- (0) 20-7903-3563
uk.sagepub.com/journalsProdDesc

Dagboek van Autisme

De Journal of Autisme is een vooraanstaande peer-reviewed, wetenschappelijke tijdschrift dat zich richt op autisme spectrum stoornissen. Het tijdschrift verschijnt maandelijks.

Dagboek van Autisme
Periodieken Service Company
11 Main Street
Germantown, New York 12526
518-537-4700
periodicals.com

Ontwikkelingspsychologie Journal

De Ontwikkelingspsychologie Journal is gepubliceerd door de American Psychological Association. Het tijdschrift verschijnt tweemaandelijks en houdt zich bezig met de menselijke psychologische ontwikkeling in de hele levensduur.

American Psychological Association
Journals afdeling.
750 First Street, North East
Washington, District of Columbia 20002-4242
1-800-374-2721 of 202-336-5540
apa.org/pubs/journals/contact.aspx

Tijdschrift van de American Academy of Child & Adolescent Psychiatry

Het tijdschrift van de American Academy of Child & Adolescent Psychiatry is een lidmaatschap voordeel van het lidmaatschap van de American Academy of Child and Adolescent Psychiatry. Het tijdschrift richt zich op het bevorderen van de wetenschap van de kinderen de geestelijke gezondheid en het bevorderen van de zorg voor jeugd en hun families.

3615 Wisconsin Avenue, North West
Washington, DC 20016
202-966-7300
jaacap.com/pt/re/jaacap/issuelist.htm