Medische Remedies voor Back & Disc Pijn

Back en disc pijn kan worden veroorzaakt door een aantal voorwaarden. De arts zal u moeten onderzoeken om de oorzaak van je rugpijn te bepalen. Chirurgie, pijn medicatie of fysiotherapie enkele medische behandelingen die worden gebruikt voor rugpijn en disc problemen. Rugoperatie wordt alleen gebruikt in ernstige gevallen van rugpijn veroorzaakt door een gescheurde schijf of degeneratieve discopathie.

Pain Relief

Pijnmedicatie is beschikbaar over de toonbank en voorschrift van een arts. Bespreek de pijn medicatie die je gaat gebruiken met uw arts om een ​​geschikte pijnbestrijding plannen vinden. Warmte en massage therapie zijn andere wegen te verkennen voor uw rugpijn.

Warmte therapie helpt rugpijn veroorzaakt door spier-stammen door het verwijden van de bloedvaten in het gebied. Dit verhoogt de doorbloeding van de spieren en helpt de gespannen rug zich beter voelt. Therapeutische massage verbetert ook de circulatie om de spieren in de rug. Deze behandelingen zal niet helpen de pijn van de schijf omstandigheden, maar ze kunnen nuttig zijn voor belasting van de rug pijn.

Fysiotherapie

Bespreek fysiotherapie oefeningen met uw arts om de pijn van een hernia of andere rugklachten verlichten. Hot en ijs packs worden traditioneel gebruikt voor patiënten met disc verwondingen, maar sommige artsen raden het gebruik van stabilisatie oefeningen om een ​​operatie te vermijden. Deze oefeningen verhogen de kracht in de spieren rond het probleem schijf en het voorkomen van verdere schade.

Gebruik rekoefeningen om uw bereik van de beweging te verhogen tijdens een verrekte spier. Een fysiotherapeut kan u de juiste manier om je rug spieren te strekken en de pijn te verlichten. Stretching, versterking en aërobe activiteit in uw oefening regime om de conditie van uw rug te verbeteren en pijn te verlichten.

Chirurgie

Verschillende chirurgische procedures beschikbaar zijn om terug te behandelen pijn. Chirurgie is meestal een laatste redmiddel om de pijn en de schijf rugproblemen. Uw aandoening of schijf probleem kan een degeneratieve of progressieve aandoening. Chirurgie kan een deel van de hernia die wordt veroorzaakt pijn en irritatie van de zenuwen te verwijderen. Fusion chirurgie kan worden gebruikt om de ruggengraat stabiel of irritatie veroorzaakt door een versleten tussenwervelschijf beperken.

Chirurgie is een goede optie als je hebt verkend andere methoden om je pijn en rugklachten te behandelen. Artsen kunnen eisen dat u andere therapieën eerst proberen voordat hij zich op een operatie om het probleem te verhelpen. Bespreek uw rugpijn met de arts om te bepalen of een operatie is de juiste keuze voor u.