Medische informatie over Apotheek Drugs

Medische informatie over Apotheek Drugs

Wanneer een arts een medicijn voorschrijft, de patiënt neemt meestal het recept en de medische informatie van het geneesmiddel bij de apotheek. Deze medische informatie wordt vereist door de Federal Drug Administration, zodat de patiënt weet de soort medicatie, de dosering, het aantal vullingen toegestaan ​​en de mogelijke bijwerkingen. Lees altijd de medische informatie om ervoor te zorgen dat u de juiste medicatie hebben ontvangen bij de juiste dosering. De informatie wordt weergegeven op de etiketten van de fles als in een pamflet de drogist omvat met de aankoop. In gesprek met de apotheker over uw zorgen is ook een verstandige manier van handelen.

Instructies

Iedere apotheek recept zal de naam van de medicatie, samen met instructies over hoe u de medicatie toe te dienen. De instructie detail de dosering in theelepels, eetlepels of milliliters voor vloeibare medicijnen en een hoeveelheid medicijn in pilvorm. De medische informatie geeft de methode van het nemen van de medicijnen, zoals oraal of door injectie --- zoals insuline. Het label moet ook de hoeveelheid medicatie in de fles en de doseringssterkte.

Opslag

Apotheek drug labels bevatten informatie over de juiste manier van bewaren van de medicatie. Medicatie nodig zou kunnen hebben om uit de buurt van direct zonlicht, vocht en een hoge luchtvochtigheid worden bewaard. Dit voorkomt dat de medicijnen van effectiviteit te verliezen. Andere apotheek medicijnen kan koeling nodig zijn. Lees altijd de opslag instructies, en plaats nooit medicatie in de badkamer medicijnkastje want het is een vochtige plek met een hoge luchtvochtigheid.

Drug Interaction

De apotheker kan u medicatie die speciale informatie over de drug interactie details te geven. Bepaalde geneesmiddelen, wanneer het wordt ingenomen met andere medicijnen, kan leiden tot ernstige gevolgen voor de gezondheid opleveren. Als u zich zorgen maakt uw medicatie is een reactie met andere drugs zijn of u bijwerkingen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts voor het beste advies. Neem contact op met het Vergiftigingen Hotline op 1-800-222-1222 of ga naar de eerste hulp als drugs zijn interactie op een negatieve manier.

Side Effects

Apotheek drugs zal neveneffect informatie vermelden op etiketten en in het pamflet. De medische informatie Gegevens van de symptomen die u kunt ervaren bij het nemen van de drug, zoals duizeligheid, slaperigheid, maagklachten of overvloedig zweten en koorts. Controleer altijd de instructies met betrekking tot bijwerkingen. Sommige medicijnen waarschuwen voor het bedienen van machines of het besturen.

Online informatie

Presteren online zoekopdrachten naar medische informatie. Door het opzoeken van de naam van de medicatie, kun je erachter komen of iemand geen ernstige problemen met de apotheek drug, een lijst van minder dure generieke merken en als de Food and Drug Administration heeft ooit aan bepaalde merken van de drug herinneren heeft ervaren. Het uitvoeren van online onderzoek kunt u een goed begrip van bepaalde apotheek geneesmiddelen die u wenst te bespreken met uw arts te krijgen. Wees altijd voorzichtig met de informatie online, omdat niet alle medische informatie accuraat kan zijn of up-to-date.