Medische aandoeningen die worden veroorzaakt door een Maagzuur Onbalans

Medische aandoeningen die worden veroorzaakt door een Maagzuur Onbalans

Er zijn verschillende medische aandoeningen veroorzaakt door maagzuur onbalans. Sommige zijn gering, en anderen zijn behoorlijk streng. Maagzuur onbalans niet alleen wijzen op een hoog zuur; Soms kunnen voorwaarden worden veroorzaakt door te weinig maagzuur. Alle aandoeningen die worden veroorzaakt door maagzuur onbalans zijn verzwarende en pijnlijk, en zorgvuldige stappen moeten worden genomen om te voorkomen en zorg voor zure onbalans om de pijn te verlichten en houden de toestand onder controle. Vaak kleine maagzuur onbalans problemen escaleren tot meer ernstige aandoeningen, omdat de oorspronkelijke toestand niet is opgelost.

Brandend maagzuur en indigestie

Iedereen ervaart brandend maagzuur en / of indigestie op een of ander moment. Voor mensen met chronische maagzuur onbalans, dit kunnen dagelijkse gebeurtenissen. In sommige gevallen kan maagzuur zo ernstig dat het bootst een hartaanval. Als een chronisch probleem bestaat zonder behandeling, brandend maagzuur en indigestie kan escaleren tot zweren of GERD.

Zwellen

Een maagzuur onbalans veroorzaakt een gas opbouw die een opgeblazen gevoel en uitstraling creëert. Bloat kan mild en slechts licht oncomfortabel tot ernstig zijn, waardoor grote pijn in de buik. Normaal gesproken, deze voorwaarde is tijdelijk en zelden ernstig.

Zweren

Ernstige en voortdurende maagzuur onbalans is zeer waarschijnlijk maagzweren veroorzaken. Zweren veroorzaakt door maagzuur verergeren en irritatie van de maagwand. Onbehandeld, kan gaten ontwikkelen in de buikholte en, in meer ernstige aandoeningen, interne bloeden.

GERD

GERD is het meest geassocieerd met de ziekte van maagzuur onbalans. Ook wel bekend als "zure reflux ziekte," het kan een pijnlijke en onsmakelijke backup van maagzuur veroorzaken in de slokdarm. Het is een ernstige aandoening zonder behandeling, omdat de tijd, veroorzaakt ernstige schade aan de slokdarm. GERD kan worden veroorzaakt door een laag niveau van maagzuur, en te veel zuur.

Behandeling

Aanpassingen in de voeding worden vaak voorgeschreven in de initiële behandeling van maagzuur onevenwichtigheden. Medicijnen stelde voor om te helpen verlichten van de symptomen en de opbouw van maagzuur zijn onder andere over-the-counter producten, zoals Pepto-Bismol, een laxeermiddel, Tums en anderen. Receptplichtige geneesmiddelen zijn Pepsid, Zantac, Tagamet en Prilosec.