Medigap Opties

Medigap Opties

Medicare is een nationale ziektekostenverzekering programma aangeboden aan senioren in de Verenigde Staten. Er zijn verschillende onderdelen aan Medicare, met inbegrip van de delen A en B, Medicare Advantage en deel D. Deze plannen omvatten de intramurale en ambulante diensten van ziekenhuizen, thuiszorg, hospice voordelen en geneesmiddelen op recept. Medicare Advantage kunnen ook bieden tandheelkundige en visie verzekering. Maar veel mensen kopen een aanvullende verzekering die werkt met Medicare om in de niet geleverde diensten in te vullen. Dit zijn de zogenaamde Medigap beleid, die worden aangeboden door particuliere bedrijven en kan variëren van staat tot staat.

Basis Plannen

Medigap Plannen A, B, C en D bieden basisdiensten. Alle vier de deksel coinsurance ziekenhuis kosten voor een extra 365 dagen na de reguliere Medicare voordelen te stoppen. Ze zijn allemaal voorzien ook Medicare Part B coinsurance co-betalingen, de eerste drie liter bloed per jaar en de co-assurantie voor Medicare Part B preventieve zorg. Alleen C en D bieden ter dekking van de co-verzekering voor geschoold verplegend faciliteit zorg en buitenlandse reizen hulpdiensten. C alleen betaalt voor de Medicare Part B aftrekbaar en D biedt alleen voordelen voor at-home herstel.

Meer Uitgebreide Plannen

Standaard Medigap plan E, H, I en J, die meer voordelen dan de basis-plannen aangeboden, werden stopgezet in 2010. Andere plannen blijven dat bundelen van alle voordelen van de basis-plannen. Plannen F en G alle diensten van Plannen A tot en met D, hoewel slechts G omvat at-home herstel en alleen F omvat de dekking van de Medicare Part B aftrekbaar.

Plannen M en N

In 2010 werden twee nieuwe plannen geïntroduceerd, genaamd M en N. Plan M biedt de elementaire kerndiensten, maar heeft alleen betrekking op 50 procent van de Medicare Part A aftrekbaar voor de intramurale ziekenhuiszorg, en het heeft geen betrekking op het deel B aftrekbaar helemaal . Plan M voegt buitenlandse reizen nood voordelen. Plan N levert de belangrijkste prestaties en 100 procent dekking van het deel A in-patiënt aftrekbaar, maar dekt niet deel Bâ € ™ s. Plan N heeft co-betalingen voor bezoeken aan de Doctora € ™ s kantoor en SEH bezoeken ook.

High-aftrekbare plannen

Plan F wordt ook aangeboden als een hoog-aftrekbare plan. Dit stelt klanten in staat om lagere maandelijkse premies te betalen, maar ze moeten dan betalen voor de kosten tot een bepaald bedrag uit eigen zak voor Medicare voordelen over te nemen. In 2010, het eigen risico voor Plan F was $ 2100 per jaar. Plannen K en L hebben ook jaarlijkse out-of-pocket limieten van $ 4620 en $ 2310, respectievelijk. Plan K Medicare voordelen slechts in 50 procent van de Medicare Part B co-verzekering, de eerste drie liter bloed, hospice zorg co-verzekering en co-betalingen en de Medicare Part A aftrekbaar, terwijl Plan L dekt 75 procent.