Medicinske kvaliteter af gurkemeje

Gurkemeje brug som en lægeurt går mere end 4.000 år. Som en urtemedicin, det hjælpemidler i fordøjelsesproblemer og forskellige andre lidelser, ifølge University of Maryland Medical Center. For nylig undersøgelser af gurkemeje afsløre sine aktioner og medicinske egenskaber. Men for at drage fordel af gurkemeje er medicinske handlinger, kan det være nødvendigt at tage det som en injektion. Derudover har de fleste af forskning om gurkemeje har sundhedsmæssige fordele er fra dyreforsøg, som måske ikke giver de samme resultater i mennesker.

Cardiovascular Health

Gurkemeje kan hjælpe med at forebygge hjerteanfald og slagtilfælde ved at reducere akkumuleringen af ​​plak i arterierne, ifølge University of Maryland Medical Center. Imidlertid er undersøgelser af gurkemeje evne til at bekæmpe åreforkalkning begrænset til dyreforsøg. Det er ukendt, om mennesker vil drage fordel af de kolesterolsænkende egenskaber af gurkemeje.

Kræft

Gurkemeje aktive komponent, curcumin, forårsager celledød, eller apoptose, i visse former for cancer, ifølge Linus Pauling Institute. Det ser dog ud til at have begrænset evne til at nå kræft væv i mennesker. Indledende undersøgelser viser, at curcumin kan hjælpe med at behandle kolorektal cancer bedre end andre former for kræft, på grund af sin bioavailabitly i fordøjelseskanalen. Curcumin har forebyggende fordele mod kræft og reducerer celle skader ved sin antioxidant handling, ifølge University of Maryland Medical Center.

Digestive Sundhed

Gurkemeje kan gavne nogle mennesker med fordøjelsesproblemer. Curcumin forårsager produktion af galde i galdeblæren og hjælper med at forbedre fordøjelsen hos mennesker, der udskiller utilstrækkelige mængder af galde. Desuden er der tegn på, at gurkemeje reducerer gas og oppustethed forårsaget af fordøjelsesbesvær. Dog kan gurkemeje øge mavesyre og kan forårsage yderligere irritation i mavesår patienter.

Betændelse

Curcumin har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan være lig phenylbutazon, et non-steroidt anti-inflammatorisk lægemiddel, ifølge Linus Pauling Institute. Curcumin også reduceret morgenstivhed og hævelse af led hos patienter med reumatoid arthritis. Curcumin faldt postoperativ hævelse og smerte i et placebo-kontrolleret studie. Curcumin kan også være fordelagtigt i osteoarthritis patienter.

Alzheimers sygdom

In vitro-forsøg har vist, at curcumin hæmmer produktionen af ​​amyloid beta oligomerer. Amyloid beta oligomerer er aflejringer af amyloid plaques, der ophobes og forårsage skader i hjernen hos patienter med Alzheimers sygdom. Ifølge Linus Pauling Institute, curcumin reducerede amyloid plak, og dens deraf følgende skader, samt inflammation. Det er imidlertid uklart, om curcumin er i stand til at krydse blod-hjerne-barrieren til brug som en oral behandling af Alzheimers. I stedet kan en injektion af curcumin være mere effektiv end oral indtagelse af urter.

Forsigtig

Høje doser af gurkemeje, mere end 3 gram om dagen, og taget på længde kan forårsage fordøjelsessystemet forstyrret og mavesår. Mennesker med galdesten og galdeblære betingelser bør tage gurkemeje under en læges tilsyn. Derudover bør gravide og ammende kvinder undgå det. Forskning i gurkemeje har medicinske egenskaber er i de indledende faser. Derfor bør folk ikke stole på gurkemeje som eneste behandling i nogen sygdom.