Medicinske anvendelser for zeolitter

Dannet af havsalt og vulkansk aske over millioner af år, zeolit ​​er et uorganisk mikroporøs mineral findes i indlån på verdensplan. Der er tre typer af zeolit: krystallinsk, grøn og fiberholdigt.

Krystallinsk Zeolit

Indeholder store mængder af mineralet clinoptilolit krystallinsk zeolit ​​har medicinske egenskaber. Clinoptilolit struktur består af aluminosilicater og siliciumoxider og bidrager til nogle af de medicinske anvendelser af krystallinsk zeolit. Clinoptilolit viste sig at være en potent antioxidant som følge af kliniske undersøgelser af patienter og frivillige, der lider af diabetes og maligne sygdomme.

Veterinære Medicinsk anvendelse

Mikroniseret zeolit ​​er blevet anvendt i veterinær pleje i nogen tid. En kroatisk undersøgelse af kræft hos hunde afslørede eliminering eller dramatiske reduktion af kræftsvulster. Hunde med forskellige kræftformer - såsom prostata, mammatumorer og lungetumorer - blev behandlet oralt med zeolit ​​og reageret positivt i alle tilfælde. I nogle tilfælde forsvandt symptomerne. Krystallinsk zeolit, med mineralet clinoptilolit, har været anvendt på husdyr og heste i Cuba for at fremme helingen af ​​sår aktuelle.

Kræftbehandling

Mikroniseret zeolit ​​blev kombineret med magnesium og calcium og patenteret i en formel kaldet Megamin. Efter at have taget Megamin oralt (kapsel form), mandlige patienter i Kroatien og Østrig med lunge, prostata, lever og tarmkræft alle viste signifikante forbedringer i deres symptomer.

Andre anvendelser

Zeolit, i pulverform, anvendes eksternt har vist sig at fremskynde heling af kirurgiske snit og sår, ifølge hjemmesiden australske Zeolite produkter. Zeolit ​​er blevet brugt som en sikker antacida for dem, der har sår, og det har vist sig at være en effektiv antidiarrheic. Zeolit ​​er blevet anvendt til at kontrollere infektioner i urinvejene og er blevet anvendt til at forhindre dannelsen af ​​plak på tænderne.

Oral kosttilskud

Nylige undersøgelser har vist naturlig zeolit ​​clinoptilolit har en positiv indvirkning på immunsystemet. Zeolit ​​hæver kroppens antioxidant niveauer, hjælper alkalize pH og binder eller indeholder radioaktive stoffer og frie radikaler i kroppen. Den fælles dosis er 12 til 16 gram dagligt i enten kapsel eller pulverform og er tilgængelig som et supplement fra mange plantestoffer selskaber.