Medicinale toepassingen voor Jatropha Curcas

Medicinale toepassingen voor Jatropha Curcas

Jatropha curcas is een sierplant met pruimen-sized fruit dat is op grote schaal gebruikt in de holistische geneeskunde. Deze plant is te vinden in veel verschillende tropische gebieden. Het kan lange perioden van droogte te weerstaan. De zaden worden met de hand geplukt wanneer ze vallen uit de plant. Sommige van de effecten van de remedies zijn wetenschappelijk aangetoond, zegt underutilized.org.

Externe Toepassingen

De olie uit Jatropha curcas zaden wordt gebruikt om te helpen met huiduitslag en parasitaire huidaandoeningen. Sap vormen de bast wordt gebruikt om wonden en zweren kleden en kan ook worden gebruikt om het bloeden te stoppen. Als je mix olie uit de zaden met benzylbenzoaat, is effectief tegen schurft en dermatitis wordt. U kunt het sap te gebruiken van de bladeren op bijen en wespensteken.

Intern gebruik

Jatropha wordt meestal gebruikt om de maag te zuiveren, waardoor braken en diarree. Als je het drinkt in een thee, het kan helpen bij het verminderen van koorts en zal ook helpen met geelzucht en gonorroe. Veel mensen kauwen op de zaden om te helpen bij constipatie. De stengels van de jonge bladeren wordt gezegd dat urineweginfecties helpen. Thee gemaakt van de bast van jatropha wordt gegeven aan mensen met reuma en lepra. De Indiase Raad van Bosbouw Onderzoek en Onderwijs, Dehradun, zegt de wortels kunnen worden gebruikt om een ​​tegengif voor slangenbeten te maken. De vruchten en zaden van de jatropha worden gezegd door jstor.org een anticonceptiemiddel principe bevatten.

Tanden

De kleine tender twijgen worden gebruikt als een tandenborstel om de tanden te reinigen. Wanneer jatropha wordt gemengd met iets dat een aangename smaak heeft, kan het worden gebruikt als een mondspoeling. Jatropha kan worden gebruikt om gommen te versterken. Het maken van een kompres van de bladeren en het op een zere tand zal helpen de pijn. Het sap van de bladeren kan worden gewreven op het tandvlees van de baby's te helpen met kinderziektes.