Medicinaal gebruik van Irish Moss

Iers mos, ook bekend als Chondrus crispus of carrageen, is een soort zeewier dat ooit werd gebruikt als een bron van voedsel in Ierland. Iers mos wordt verzameld en onderverdeeld in een pasta, poeder en zelfs vloeibaar. Het zeewier is te vinden langs de kusten langs Ierland en de Noord-Atlantische Oceaan, met inbegrip van New England. Vandaag de dag wordt de stof gebruikt voor een verscheidenheid van medicinale doeleinden van het zijn een crème voor de droge huid en wrikles naar een behandeling voor een breed scala van problemen met de spijsvertering, zoals het verlichten van de pijn van uclers.

Droge Huid

Een medicinaal gebruik van Iers mos is een huidcrème te helpen verlichten droge en schrale huid problemen. De stof is gebruikt om gemak huidaandoeningen helpen omdat de Ierse gestart met het zeewier als voedselbron. Iers mos werkt als een huid verzachtend middel. De stof wordt direct aangebracht op het geïnfecteerde gebied en wreef in. Andere medische toepassingen voor Iers mos omvat een behandeling van rimpels, een ingrediënt in lotions en een supplement in cosmetische producten.

Darmproblemen

Iers mos blijkt een effectieve laxeermiddel en een regelaar voor de dikke darm en darm systemen. Vaak bereid als schaal of toegevoegd in verschillende voedingsmiddelen, Iers mos is een natuurlijk laxeermiddel dat glad te verteren en verdrijven uit het lichaam.

Problemen met de luchtwegen

Voor respiratoire problemen, is de stof bekend te breken slijm en een open luchtwegen. Iers mos wordt gebruikt om chronische hoest, bronchitis en andere ademhalingsproblemen en te behandelen. Het kruid wordt meestal gemengd als een crème of pasta en toegepast op de borst.

Spijsverteringsproblemen

Iers mos wordt gevonden om problemen met de spijsvertering als goed, met inbegrip van indigestie, zweren en andere maag problemen te verlichten. Iers mos helpt ook om de symptomen die verband houden met gastritis en urineweginfecties, zoals blaasontsteking verminderen. De natuurlijke stof wordt meestal gecombineerd met andere kruiden om te helpen bij het omgaan met de spijsvertering voorwaarden.

Bloed Problemen en Diabetes

Iers mos is nuttig in de hulp bij het uitdunnen van het bloed, het verwijderen van bloedstolsels en in de regulering van de bloedsuikerspiegel bij personen met diabetes. De stof wordt ook gebruikt om de snelheid van het herstel tijd van personen die lijden aan een slopende ziekte, zoals tuberculose en longontsteking.