Medicijnen voor Ziekte van de Schildklier

Medicijnen voor Ziekte van de Schildklier

Hypothyreoïdie, of een traag werkende schildklier ziekte, kan effectief worden behandeld met medicatie nauwlettend gevolgd. Hyperthyreoïdie is een aandoening waarbij de schildklier produceert te veel schildklierhormoon.

Medicatie voor hypothyreoïdie

Een traag werkende schildklier wordt behandeld met medicijnen, zoals Synthroid, Levoxyl of Levothroid, ontworpen om de TSH-waarden te verhogen in het lichaam.

Behandeling voor hyperthyreoïdie

Een persoon met een overactieve schildklier gelegenheid aangegeven bètablokkers symptomen geassocieerd met de ziekte. Behandeling van deze schildklier aandoening omvat typisch radioactief jodium.

Van invloed van supplementen op schildklier medicatie

Volgens WebMD, bepaalde supplementen interageren met schildklier medicijnen, waardoor minder van te worden geabsorbeerd. Deze supplementen bevatten calcium en ijzer.

Birth Control en schildklier medicatie

Bepaalde hormonen, zoals genomen voor anticonceptie, de opstelling kan de dosering van schildkliermedicijn voorgeschreven. Altijd een arts te informeren wanneer die andere medicijnen.

Natuurlijke Schildklier Behandeling

Een natuurlijke schildklier behandeling, zoals Armour Thyroid, wordt voorgeschreven minder vaak omdat het moeilijker is om te reguleren. Sommige patiënten hebben echter succes bij dergelijke medicijnen ervaren.