Medicijnen voor behandeling met een vernevelaar

Er zijn verschillende medicijnen beschikbaar voor gebruik voor vernevelaar (beademing) behandelingen. Deze medicijnen kunnen direct worden geleverd aan de luchtwegen en zijn zeer behulpzaam met longziekten. Bij de behandeling van een acute episode (astma-aanval) of symptomen van longziekten, zijn snel verlichting medicijnen gebruikt. Om controle dagelijks onderhouden, zijn de lange termijn medicatie gebruikt.

Anticholinergica

Anticholinergica zoals Atrovent (ipratropium), worden gewoonlijk gebruikt om chronische obstructieve longziekte (COPD) te behandelen. Atrovent wordt gebruikt om de luchtweg van de reflexen door zenuwen die de gladde spieren rond de luchtwegen controle geblokkeerd openen. Dit is een snelle-reliëf medicatie die is langzamer acteren dan kortwerkende beta-agonist, en het duurt 15 tot 20 minuten voor een significant effect. Atrovent komt in twee vormen inhaleren: inhalator een afgemeten dosis en in de combinatie met een vernevelaar vorm.

Korte-agonisten

Kortwerkende bèta-agonisten zoals Maxair (pirbuterol) werken snel om acute symptomen van kortademigheid te behandelen. Beta-agonisten zoals Proventil HFA en Ventolin HFA worden gebruikt om de spieren rond de luchtwegen ontspannen. Dit soort medicatie kan ook worden voorgeschreven door uw arts te gebruiken op een als een noodzakelijke basis als voorbehandeling voor de training. Als u deze medicijnen neemt meer dan twee keer per week neem dan contact op met uw arts over het aanpassen van de lange termijn medicatie.

Long-Term Medication

Langdurig geneesmiddelen worden gebruikt voor het regelen en longziekte symptomen voorkomen. Deze medicijnen moeten dagelijks worden ingenomen om astma-aanvallen te voorkomen, zelfs als de symptomen van astma lijken beter te zijn. Langdurig medicijnen zijn een zeer belangrijk onderdeel van behandelprogramma's voor mensen met persisterende astma. Anti-IGE is een behandeling die wordt gebruikt voor allergische aandoeningen en is goedgekeurd om de symptomen van astma te behandelen.

Langwerkende beta-agonisten

Langwerkende beta-agonisten niet afneemt zwelling in de longen en worden met een geïnhaleerde steroïden lange termijn controle medicatie bij mensen met ernstige tot matig astma en chronische longaandoeningen. Brovana (arformoterol) en Performist (formoterol) in de vorm van een vloeistof te worden gebruikt met een verstuiver (ademhaling machine). Dit zijn soorten luchtwegverwijder medicijnen die dagelijks moeten worden genomen om de symptomen van hoesten, benauwdheid, piepende ademhaling en kortademigheid te voorkomen.

Waarschuwing

Gebruik nooit medicijnen van iemand als je uit je eigen medicatie te voeren. Deze geneesmiddelen worden voorgeschreven aan personen op slechts een zo nodig basis. Met elke behandeling programma zijn er altijd complicaties en risico's. Raadpleeg uw arts bij vragen of opmerkingen.