Medicijnen voor artrose

Artrose is een gewrichtsaandoening, veroorzaakt door de afbraak van kraakbeen. Het kraakbeen in de gewrichten neiging te breken en niet langer in staat demping effect tussen botten. Osteoartritis kunnen beïnvloeden meerdere lichaamsdelen, zoals de handen en voeten, de rug, heupen en knieën. Het verlies van kraakbeen pijn, ontsteking, zwelling en irritatie veroorzaken. Er zijn veel medicijnen beschikbaar voor mensen die lijden aan artrose, die bedoeld zijn om de symptomen te verminderen, het verbeteren van gezamenlijke beweging en schade te verminderen om de gewrichten.

Paracetamol

-Paracetamol-bevattende producten is normaal gesproken de eerste cursus van actie voor de behandeling van artrose. Dergelijke medicatie helpt artrose door het verlichten van de pijn van de ontsteking. Deze medicatie heeft minder bijwerkingen en is minder verslavend dan andere pijnstillers beschikbaar. Paracetamol is minder duur en heeft minder risico op gastro-intestinale bijwerkingen, ook wel kan langdurig gebruik leiden tot leverschade.

Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen

Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen blokkeren stoffen die betrokken zijn in de bloedvaten verwijden. Deze dilatatie bij aan ontsteking en pijn. Dergelijke medicatie kan onder meer over-the-counter medicatie, voorschriften of actuele zalven.

COX2-remmers

Coxibs of COX 2 remmers, beperken de productie van de COX-2-enzymen die de ontsteking bevorderen en verminderen pijn veroorzaakt door osteoartritis. Deze veroorzaken geen zo veel stress op het maagdarmkanaal, maar bijwerkingen zijn cardiovasculaire problemen en huiduitslag.

Capsaïcine

Capsaïcine is een huidcrème dat hete rode pepers als ingrediënt heeft. Capsaicin niet maskeren de pijn, maar vermindert een stof in het lichaam die pijn impulsen levert en bijdraagt ​​aan ontsteking. Deze crème is gewoonlijk dagelijks toegepast. Bij het eerste gebruik, een prikkelend, warm gevoel optreedt wanneer het wordt aangebracht, maar dit gevoel verdwijnt. Pijnbestrijding normaal begint na 1-2 weken van dagelijks gebruik. Andere crèmes werken door het verlichten van de pijn van pijnlijke spieren en gewrichten, die vaak werken door het verminderen van de gevoelens van pijn.

Verdovende middelen en niet-verdovende pijnstillers

Verdovende pijnstillers helpen patiënten slapen omdat ze invloed hebben op het centrale zenuwstelsel. Deze helpen matige tot ernstige pijn niveaus te beheren. Verdovende pijnstillers worden soms bij een behandelplan als andere geneesmiddelen effectief zijn. Sommige van de bijwerkingen kunnen zijn angst, constipatie, misselijkheid, duizeligheid, moeheid, paranoia, problemen met plassen, en veranderingen in de ademhaling patronen.

Tramadol is een minder verslavende pijnstiller die vaak wordt voorgeschreven in plaats van verdovende pijnstillers. Deze medicatie werkt in het centrale zenuwstelsel en de hersenen om pijn te verminderen.

Muscle Ontspannend

Spierverslappers worden vaak gebruikt om het aantal spierspasmen te verminderen en fysieke ongemak verminderen.

Overwegingen

Glucosamine en chondroïtine zijn beide aanwezig in kraakbeen en helpt matige tot ernstige pijn. Het is belangrijk op te merken dat glucosamine kunnen insuline en de bloedsuikerspiegel te verhogen.

Hoewel medicatie kan helpen verminderen de pijn en ontsteking veroorzaakt door osteoartritis, zijn er andere mogelijke methoden. Deze werkwijzen kunnen omvatten gewichtsbeheersing, regelmatige lichaamsbeweging, injecties, warme en koude therapie en chirurgie.