Medicijnen om Osteoporose Reverse

Medicijnen om Osteoporose Reverse

Osteoporose is een medische aandoening waarbij de botten broos en zwak. Zij nemen een poreus uiterlijk en zelfs milde stress kan leiden tot een breuk. Er zijn verschillende soorten medicijnen beschikbaar osteoporose en hormoontherapie keren. Hoe goed werken ze omkeren osteoporose zal afhangen van de patiënt.

Bisfosfonaten

Bisfosfonaten helpen om botmassa te behouden, vertragen de afbraak van been en betere botdichtheid name in de heupen en de rug. Volgens de Mayo Clinic, bisfosfonaten zijn bijzonder nuttig bij de behandeling en het omkeren van osteoporose bij patiënten die steroïden voor langere tijd voor aandoeningen zoals artritis of astma hebben genomen. Deze medicatie wordt meestal oraal met pillen, maar als patiënten niet de pillen goed tolereren, kunnen ze het hebben toegediend in het kantoor van hun arts intraveneus.

Volgens de Nationale Osteoporose Stichting, de mogelijke bijwerkingen van bisfosfonaten zijn onder gezamenlijke / bot / spierpijn, maagzweren, misselijkheid, hoofdpijn, moeite met slikken, oogontsteking, koorts, brandend maagzuur, griepachtige symptomen, en de slokdarm irritatie.

Raloxifene

Raloxifene is een soort medicatie aangeduid als een selectieve oestrogeen receptor modulator. Volgens de Mayo Clinic, deze drug osteoporose werken door het verhogen van botdichtheid, die helpt om fracturen keren. Dit geneesmiddel wordt oraal in de vorm van een pil toegediend.

Volgens de Breast Cancer Organization, de bijwerkingen van Raloxifene omvatten gezamenlijke of botpijn, misselijkheid, opvliegers, duizeligheid, vermoeidheid, overmatig zweten, slapeloosheid, hoofdpijn, bloedstolsels, dunner wordend haar, beroerte, depressie, beroerte, stemmingswisselingen, een verhogen in de tumor of botpijn, endometriumkanker, constipatie, verhoogde calciumgehalte in het bloed, een droge huid, griepachtige symptomen, libido verlies, zwelling, krampen in de benen, huiduitslag, droge ogen, problemen met het gezichtsvermogen, en vaginale bloeden of afscheiding. Mannen en die bloedstolsels in het verleden heeft gehad dient deze drug niet om osteoporose te keren.

Calcitonine

Calcitonine kan helpen om botverlies te vertragen en verminderen botresorptie. Volgens de Mayo Clinic, de schildklier al dit hormoon, en het kan enige compressiefractuur pijn, en helpen spinale fracturen verlichten. Deze medicatie kan worden toegediend op verschillende manieren, zoals een injectie of als een neusspray. Dit geneesmiddel te keren osteoporose meest voorgeschreven aan patiënten die geen andere medicatie, maar het is niet zo krachtig bisfosfonaten.

Volgens de Nationale Osteoporose Stichting, mogelijke bijwerkingen van calcitonine zijn hoofdpijn, bloedneus, loopneus en pijn in de rug.

Botvormende Medicijnen

De meest voorgeschreven botvormende drug om osteoporose te keren is teriparatide. Volgens de Mayo Clinic, deze drug is een bijschildklier analoge en zeer krachtig. Het wordt gebruikt voor de behandeling en omgekeerde osteoporose bij vrouwen, evenals vermindering risico op botbreuken bij mannen. Dit soort medicatie werkt anders dan andere osteoporose medicijnen door het stimuleren van de groei van nieuw bot om de botten van de patiënt versterken en breuk te voorkomen. Dit geneesmiddel wordt toegediend onder de huid door injectie in de buik of dij, eenmaal daags.

Volgens de Nationale Osteoporose Stichting, de mogelijke bijwerkingen van bot-vormende medicijnen zijn onder andere bescheiden verhoging van de calcium, urine en serum, evenals duizeligheid en krampen in de benen.

Tamoxifen

Volgens het National Cancer Institute, tamoxifen helpt celgroei stimuleren. Wanneer gebruikt om osteoporose te keren, helpt de groei van botcellen stimuleren, wat resulteert in sterkere botten die beter bestand zijn tegen breuk. Dit medicijn komt in vloeibare en een pil vorm en wordt oraal ingenomen.

Volgens het National Cancer Institute, de mogelijke bijwerkingen zijn vaginale afscheiding, opvliegers, hoofdpijn, onregelmatige menstruatie, vermindering van de seksuele drang, vermoeidheid, impotentie, misselijkheid, vaginale jeuk, braken, vaginale droogheid, huiduitslag, en vaginale irritatie.