Medicatie voor zure reflux syndroom

Zure reflux, soms aangeduid als GERD of gastro-oesofageale refluxziekte, treedt op wanneer het maagzuur te maken hun weg terug omhoog uw keel na het verteringsproces is begonnen. Zure reflux symptomen zijn een brandend gevoel in je borst en keel, problemen met slikken, hoesten en soms een slechte smaak in je mond. Een verscheidenheid van medicijnen - zowel over-the-counter en recept - worden gebruikt om zure reflux te behandelen.

Antacida

Een maagzuurremmer, in vloeibare vorm of tabletvorm, neutraliseert het maagzuur en kan verlichten kleine zure reflux symptomen. Vloeibare antacida, zoals Maalox en Mylanta, kan ook helpen verminderen de afscheiding van maagzuur.

Histamine Blokkers

Histamine blokkerende medicijnen, de zogenaamde H-2 receptor blokkers, stoppen met je lichaam van de productie van normale hoeveelheden maagzuur. Deze klasse van geneesmiddelen is beschikbaar in zowel over-the-counter en recept sterke punten onder de merknamen Tagamet, Zantac en Pepcid.

PPI Medicijnen

PPI of protonpompremmers, ook interfereren met maagzuurproductie maar langer dan H-2 blokkers werken. Prilosec is een voorbeeld van een PPI die in recept en over-the-counter punten is.

Side Effects

Bijwerkingen van medicijnen die worden gebruikt om zure reflux syndroom te behandelen zijn een droge mond en vermoeidheid.

Waarschuwing

Hoewel sommige van de medicijnen voor zure reflux hebben een recept vereisen, Mayo Clinic onderzoekers verklaren dat ze niet allemaal bedoeld voor langdurig gebruik. Bespreken behandeling opties met uw arts als u niet krijgen opluchting van OTC-medicijnen.