Medicatie voor droge hoest

Medicatie voor droge hoest

Een droge hoest wordt aangeduid als een niet-productieve hoest, wat betekent dat er geen slijm productiecategorie. Deze soorten hoest zijn meestal het gevolg van verschillende ziekten en medicijnen, zoals verkoudheid en ACE remmers.

Hoestonderdrukkers

De meest voorkomende vorm van medicatie genomen om een ​​droge hoest te genezen is een hoest onderdrukt. Dit type geneesmiddel oraal wordt ingenomen, hetzij in de vorm van een pil of hoest siroop. Het helpt ook om de verschillende klieren in de keel te bevochtigen en verminderen hoesten.

Borst Rubs

Borst wrijft zijn een andere veel voorkomende vorm van medicatie die effectief zijn in de behandeling van een droge hoest is. Deze medicijnen dwingen je om te ademen in de dampen die de keel spieren te ontspannen, waardoor de drang om te hoesten verminderen.

Actieve bestanddeel

De meest voorkomende ingrediënt gebruikt om een ​​droge hoest onderdrukken heet dextromethorfan. Elke medicatie die dit ingrediënt bevat moet een effectieve medicatie voor het verminderen van uw droge hoest zijn.

Side Effects

Heeft medicijnen die dextromethorfan bevatten, indien u momenteel een MAO-remmers niet te nemen, omdat een ernstige, levensbedreigende reactie kan optreden.

Neem contact op met uw arts

Neem contact op met uw arts als een droge hoest aanhoudt voor meer dan een week. Dit kan een teken zijn van een bacteriële infectie die een voorschrijven van antibiotica nodig zijn.