Medicatie Behandeling voor Pijn Van Colitis

Ulcerosa is een chronische spijsverteringsstelsel ziekte waarbij de dikke darm ontstoken raakt. Het ervaren van intensieve pijn is een veel voorkomend symptoom van colitis, maar gelukkig deze pijn is te behandelen ..

Soorten

Artsen raden het gebruik van Tylenol (acetaminophen) voor de behandeling van de abdominale pijn geassocieerd met colitis. Echter medicijnen afgeraden colitis pijn omvatten naproxen en niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's), aangezien deze geneesmiddelen kan verhogen ontsteking en verergering van colitis (zie referentie 3). Ontstekingsremmers, immuunsysteem onderdrukkers, antibiotica, laxeermiddelen en / of ijzersupplementen kan het extra voordeel van pijnverlichting wanneer gebruikt bij de behandeling van colitis (zie referentie 1).

Functie

Medicijnen voor de behandeling van pijn colitis functie van het verminderen van ontsteking in de dikke darm. Het exacte mechanisme voor het verminderen van ontsteking varieert medicijnen.

Overwegingen

Medicijnen alleen niet effectief te behandelen colitis. Veranderingen in het dieet, zoals het beperken van zuivel, het verhogen van de opname van vezels, het eten van kleinere maaltijden en het vermijden van voedingsmiddelen die de symptomen verergeren kan de ernst van de pijn te verminderen (zie referentie 1).

Side Effects

Bijwerkingen van colitis geneesmiddelen variëren afhankelijk van het type gebruikte medicatie. Immuunsysteem onderdrukkende kan verhogen het risico van besmettelijke ziekten en schade aan de nieren, lever en andere lichaamsorganen. Terwijl anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals corticosteroïden gewichtstoename en hypertensie kan veroorzaken. Paracetamol kan leverschade veroorzaken, en laxeermiddelen kan leiden tot ernstige uitdroging (zie referentie 1 & 2).

Nicotinepleisters

Nicotinepleisters lijken de ernst van de pijn te verminderen gedurende een korte periode bij mensen met colitis (zie referentie 1). De exacte reden voor dit effect is niet bekend en het gebruik tabaksproducten wordt niet bevorderd als behandeling voor colitis pijn.