Medicare Veelgestelde vragen

Verbeteringen in de gezondheidszorg in staat stellen individuen om langer te leven, meer productief leven, ze ook hen verplichten om het web van Medicare dekking navigeren zodra ze oud genoeg zijn om in aanmerking te worden.

Wat zijn de Medicare Part A premies voor 2011?

Medicare Part A verzekering betaalt voor de ziekenhuiszorg en de intramurale zorg in verpleeghuizen. Sommigen betalen honderden dollars per maand voor Medicare Part A dekking terwijl anderen betaalt niets. Iedereen die Medicare belastingen betaald voor meer dan 40/4, of 10 jaar, betaalt niets voor Medicare Part A. Personen die Medicare belastingen betaald 30 tot 39/4, of zeven en een half jaar tot 10 jaar, betaalt $ 248 per maand voor Medicare Part A. Iedereen betaalt $ 450 voor Medicare Part A dekking.

Wat is het verschil tussen Medicare en Medicaid?

Terwijl zowel Medicare en Medicaid bieden gezondheidszorg dekking voor de kwalificatie individuen, verschillen bestaan. Medicare wordt gesponsord door de federale overheid en biedt dekking voor volwassenen van 65 jaar of ouder zijn, personen die lijden aan nierfalen of langdurige nierziekte of degenen die permanent worden uitgeschakeld. Medicaid wordt beheerd door nationale overheden en biedt dekking voor lage inkomens zwangere vrouwen, kinderen, volwassenen 65 jaar en ouder, blinden of gehandicapten en mensen die verpleeghuiszorg nodig hebben.

Wat Is Medicare aanvullende verzekering?

Medicare verzekering betaalt niet voor 100 procent van de medische of op recept kosten van een individu drug. Medicare dekking omvat eigen bijdragen, eigen risico en procedures die niet worden gedekt. Het doel van Medicare aanvullende verzekering is om te betalen voor al deze. Een verscheidenheid van verzekeringsmaatschappijen bieden Medicare aanvullende verzekering tegen verschillende premies met verschillende voordelen.

Welke preventieve verzorging is Medicare Cover?

Medicare betaalt allerlei preventieve zorg services.These omvatten kanker screenings, zoals colorectale en prostaatkanker en mammogrammen. Bejaarden omvat screening van andere ernstige aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, glaucoom, osteoporose en diabetes. Preventieve zorg aan de huidige omstandigheden, zoals diabetes of incontinentie te houden, van verslechtering wordt ook gedekt.