Medicare Part B Vs. D

Medicare Part B Vs.  D

Medicare is de overheid ziektekostenverzekering voor mensen van 65 jaar en ouder of jonger mensen met bepaalde handicaps of in het eindstadium nierziekte. Voor degenen die op recept en dekking nodig hebt voor medische apparatuur, zal Medicare Part B helpen dekken deze kosten en Medicare Part D zal dat de dekking aan te vullen.

Wat Is Medicare Part B?

Medicare Part B is medische verzekering die preventieve zorg en medische apparatuur dekt. Ontvangers van deze dekking betaalt een premie die op basis van het inkomen kan stijgen of dalen. Wanneer u voldoet aan de voorwaarden voor subsidiëring, moet u de sociale zekerheid bellen om te melden voor een uitkering binnen drie maanden vóór of na de maand waarin u in aanmerking te worden. Als u zich niet in te schrijven als je voor het eerst in aanmerking komt, kunt u in rekening worden gebracht een late vergoeding wanneer u zich inschrijven.

Deel B dekkingen

Deel B omvat Duurzaam Medical Equipment Supply Drugs, zoals inhalers en infuuspompen. De middelen worden geleverd als een noodzakelijk onderdeel van de apparatuur. Andere geneesmiddelen vallen bepaalde medische aandoeningen. Zo zijn immunosuppressieve geneesmiddelen worden als de patiënt kreeg een orgaantransplantatie onder Medicare, maar niet voor andere aandoeningen of transplantaties. Bovendien heeft deel B dekking niet voor vaccins, behalve voor influenza, pneumokokken en hepatitis B. Naast het geneesmiddel dekkingen, Medicare Part B omvat preventieve zorg, zoals darmkanker en diabetes screenings.

Wat Is Medicare Part D?

Medicare Part D voorgeschreven medicijn dekking. Wanneer in aanmerking komen voor Medicare, mensen kunnen kiezen om in te schrijven in deel D als aanvulling op Medicare Part A of B, maar het kan niet worden verkregen op zijn eigen. Net als de deel B plan, als u zich niet in te schrijven als je voor het eerst in aanmerking komt, kunt u in rekening worden gebracht een boete als u besluit om in te schrijven op een later tijdstip.

Deel D dekkingen

Medicare Part D bestrijkt een veel groter scala aan medicijnen en drugs, maar dekt geen medische zorg. Deel D heeft betrekking op de FDA goedgekeurde, voorgeschreven medicijnen. Diabetespatiënten zijn ook gedekt voor de leveringen die nodig zijn om insuline te injecteren onder dit plan. Deel D zal niet voor medicijnen vallen onder deel B of drugs gerelateerd aan gewicht verlies of winst, vruchtbaarheid, cosmetische drugs, niet-receptplichtige geneesmiddelen of op recept vitaminen.