Medicare Nursing Home Voordelen

Medicare Nursing Home Voordelen

Veel ouderen vertrouwen op Medicare om hen te helpen de gezondheidszorg kosten te betalen. Mensen die zich hebben gekwalificeerd voor de Sociale Zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen voor ten minste twee jaar krijgen ook Medicare voordelen. Medicare omvat een scala aan diensten, waaronder verpleeghuiszorg onder bepaalde omstandigheden.

Medicare Part A

Medicare Part A dekt intramurale zorg in verpleeghuizen geschoolde faciliteiten, vaak aangeduid als verpleeghuizen. Patiënten moeten ervaren verpleegkundige zorg, echter, zoals intraveneuze drugs, complexe verbandwisselingen of fysiotherapie nodig. Medicare dekt niet de langdurige zorg of bewarende zorg, zoals de zorg voor patiënten die alleen helpen met zaken als persoonlijke hygiëne en maaltijden nodig. Om voor Medicare in een verpleeghuis toelating dekken, patiënten moeten hebben eerst minstens drie dagen doorgebracht in een ziekenhuis voor een ziekte of letsel in verband met de reden dat ze moeten worden opgenomen in een verpleeghuis.

Medische noodzaak

Een arts moet dat geschoolde verpleegkundige zorg te vermelden medisch noodzakelijk is om voor een patiënt te worden toegelaten tot een verpleeghuis. Terwijl sommige patiënten ontvangen behandelingen zoals intraveneuze medicatie of fysiotherapie in hun eigen huis, velen hebben geen familieleden die kunnen dienen als full-time verzorgers en sommige patiënten vereisen te veel zorg voor de thuiszorg verpleegkundigen om hun behoeften thuis te ontmoeten . Patiënten die gemakkelijk behandeling kan thuis ontvangen zullen niet in aanmerking voor opname in een verpleeghuis, echter.

Gedeelte van Cost patiënt

De meeste Medicare ontvangers krijgen Medicare Part A zonder kosten voor hen. Vanaf 2011 patiënten opgenomen in verpleeghuizen betaalt niets voor de eerste 20 dagen blijven ze in de faciliteit. Vanaf dag 21 tot dag 100, moeten ze $ 141,50 per dag betalen. Medicare dekt de rest. Na 100 dagen, moeten patiënten betalen voor de volledige kosten van de verpleeghuiszorg. Als patiënten hebben zowel Medicare en Medicaid, Medicaid dekt vaak het gedeelte van verpleeghuiszorg niet gedekt door Medicare, hoewel Medicaid dekking is enigszins variëren per staat.

Medicare Part C

Sommige mensen kiezen aan te melden voor Medicare Part C in plaats van de traditionele Medicare. Ze kiezen uit een aantal van de gezondheidszorg plannen. Als u Medicare Part C, bel het nummer op uw verzekering kaart te weten te komen over uw verpleeghuis voordelen. Ze variëren van plan.

Als u nodig hebt Verdere Care

Als u verdere zorg, zoals vrijheidsstraffen zorg, of zorg nodig hebben die verder reikt dan 100 dagen waarvoor u moeilijkheden bij het betalen hebt, moet u overwegen het aanvragen van Medicaid. In aanmerking te komen voor Medicaid, moet u beschikken over een laag inkomen en beperkte middelen, zoals spaargeld. De maatschappelijk werker bij uw verpleeghuis kan waarschijnlijk helpen u van toepassing zijn.