Medicare Normen voor de behandeling van kanker

Volgens de American Cancer Society, 20 procent van de sterfgevallen in die 65 jaar en ouder zijn kanker-gerelateerde. Medicare, de federaal bestuurde gezondheidszorg programma voor ouderen en gehandicapten, besteedt 10 procent van hun vermogen op de behandeling van kanker of screenings. Deze uitgaven wordt geregeld op verschillende manieren en dekking varieert tussen Medicare deel A en een deel B.

Het zeven

Medicare dekt de meeste kanker onder deel B. Primair borstkanker, eierstokkanker, darmkanker en prostaatkanker screenings zijn beschikbaar.

Behandeling Dekking

Medicare zal betrekking hebben op chemotherapie en bestraling therapie├źn. Billing is afhankelijk van de vraag of het was een poliklinische (deel B) of intramurale (deel A) procedure.

Advance Begunstigde Notice

Zorgverstrekkers moet een Advance Begunstigde Notice (ABN) leveren. Volgens Medicare Interactive, een ABN is een bericht waarin wordt uitgelegd dat Medicare niet kan betrekking hebben op de service. Indien de dienstverlener niet leveren een ABN en Medicare dekt niet de procedure, dan is de begunstigde is niet verantwoordelijk voor de factuur.

Dekking drug

Een begunstigde moeten contact opnemen met haar deel D drug plan om te zien of de noodzakelijke geneesmiddelen worden gedekt. Als een geneesmiddel niet wordt gedekt, kan de begunstigde een beroep doen op het plan om het te dekken.

Veel kanker geneesmiddelen experimenteel gebruikt en niet FDA goedgekeurd. Deze geneesmiddelen worden uit de dekking uitgesloten door Medicare, tenzij de indicatie kan worden gevonden in de medische compendium of peer-reviewed medische tijdschriften.

-Roken gerelateerde kanker

Als een Medicare begunstigde wordt gediagnosticeerd met een aan roken gerelateerde kanker, Medicare zal dekken stoppen met roken begeleiding.