Medicare HMO Beleid

Gewoon omdat iemand ouderen of gehandicapten betekent niet dat ze geen opties meer willen. Medicare heeft tal van mogelijkheden, onder andere Medicare particuliere gezondheid plannen bekend als Medicare Advantage plannen. Medicare Advantage plannen zijn net zo gevarieerd als elke andere zorgverzekeringen op de markt.

Definitie

Medicare Advantage plannen zijn beschikbaar als HMO beleid. HMO staat voor gezondheid onderhoudsorganisatie en het is een soort van managed care plan.

Netwerk

HMO begunstigden beperkt tot een netwerk. Zij moeten artsen en specialisten zien binnen hun netwerk, en ze moeten een huisarts te kiezen.

Voordelen

Medicare HMO beleid moet betrekking hebben op de fundamentele Medicare voordelen. HMO plannen zal doorgaans bieden extra dekking zoals tandheelkundige, visie en preventieve voordelen.

Premie

HMO plannen zal de begunstigde een maandelijkse premie te betalen. Meestal gaat het daarbij gelijk aan of meer dan de traditionele maandelijkse deel B premie. Sommige HMO beleid betaalt een deel van de premie voor de begunstigde.

End-stage renal disease

Degenen die Medicare-aanmerking te wijten aan ESRD komen niet in aanmerking voor de meeste Medicare HMO beleid aan te sluiten. Er zijn een paar speciale behoeften plannen HMO beleid die speciaal zijn gemaakt voor degenen die hebben ESRD.