Medicare Eisen voor Clinitron at Home

Medicare Eisen voor Clinitron at Home

Een Clinitron is een lucht-wervelbed ontworpen voor mensen die lijden aan doorliggen ook wel decubitus helpen. Deze lucht-wervelbed therapie of AFT vermindert de druk op de aangetaste delen van het lichaam en helpt het genezingsproces. Hoewel Clinitron is gecategoriseerd als duurzame medische apparatuur gedekt door Medicare, een patiënt nodig heeft om aan alle criteria te voldoen om zich te kwalificeren voor de lucht-wervelbed therapie thuis.

Fase drie en vier doorligwonden

Een van de criteria voor een Medicare-lid in aanmerking te komen voor de lucht-wervelbed therapie thuis is om een ​​derde fase of Fase Vier doorligwonden hebben. Het wordt beschouwd fase als er een volledige dikte weefselverlies in de wonden. Het gaat om beschadiging van het onderhuidse weefsel dat dieper kan verlengen. Het vierde stadium wanneer er een diepe weefselvernietiging en schade aan spieren en botten. Deze voorwaarden moeten grondige zorg aan ernstige infectie te voorkomen.

Bedlegerig of Chair Bound

Wanneer een patiënt bedlegerig of stoel gebonden, de doorligwonden is moeilijker te genezen. Iemand moet voortdurend de positie van de patiënt te veranderen aan de lucht uit de getroffen delen van het lichaam. Frequent herpositionering is moeilijk voor de patiënt. Het is dubbel zo hard voor de verzorger, omdat de baan vereist constante buigen en tillen. In dit geval zal Clinitron bed een noodzaak zijn.

Behandeling

De afwezigheid van een lucht-wervelbed thuis zou het lid Medicare eisen dat in een faciliteit waar de benodigde therapie wordt uitgevoerd. Hoewel de lucht-wervelbed is duur, het doen van de therapie in het comfort van de eigen woning van de patiënt is de beste manier om te gaan. De meeste ouderen liever thuis worden behandeld.

Medicare vereist dat de patiënt een conservatieve behandeling die frequent herpositionering, gebruik van speciale steun, wondverzorging, goede voeding, droge huidverzorging, verwijdering van weefselbeschadiging en schoonmaken van wonden en zetten een beschermende bekledingen wond omvat voltooit. Na de voltooiing van de conservatieve behandeling, die gewoonlijk wordt uitgevoerd in 30 dagen, bejaarden vereist dat de arts voert een uitgebreide beoordeling en evaluatie. Als de conservatieve behandeling niet werkt, dient de arts de Medicare een schriftelijk verzoek om een ​​lucht-wervelbed.

Opgeleid Caregiver

Bejaarden moet een getrainde volwassen verzorger waarover de patiënt dagelijkse activiteiten helpen moet. Het is de verantwoordelijkheid van de verzorger om ervoor te zorgen dat de patiënt is het nemen van voldoende vocht en het eten van de juiste voeding en het nemen van de medicatie. De zorgverlener dient de lucht-wervelbed systeem kennen en voortdurend te controleren of er een probleem is, zoals lekkage of storing.

Maandelijkse Evaluatie

In staat zijn om de lucht-wervelbed therapie thuis blijven, Medicare moet de behandelend arts te herevalueren en recertify de noodzaak van behandeling op een maandelijkse basis. Als de evaluatie van de arts vereist uitgebreide behandeling, zal de Medicare blijven om de kosten van de lucht-wervelbed dekken.

Alternatieve Equipment uitgesloten

Clinitron bed is een duur stuk van medische apparatuur. Medicare vereist dat alvorens te overwegen deze vorm van therapie, dient de patiënt andere alternatieve behandeling eerst te proberen. Als al het mogelijke behandeling niet werkte, alleen dan dat de lucht-wervelbed therapie zal worden goedgekeurd.