Medicaid Inkomen Richtlijnen in Colorado

Medicaid Inkomen Richtlijnen in Colorado

Medicaid is een overheidsprogramma dat ziektekostenverzekering dekking biedt voor mensen met lage inkomens die in aanmerking komen. In Colorado, deze bewoners onder meer gezinnen, kinderen, zwangere vrouwen, senioren, blinden en mensen die een handicap hebben. Een potentiële Medicaid inschrijver moet contact opnemen met zijn Colorado provincie de sociale diensten of de menselijke diensten kantoor om te informeren over toelatingsvoorwaarden en om een ​​aanvraag. Hij moet de aanvraag in te vullen en te voorzien benodigde informatie over het inkomen. Dat inkomen informatie speelt een belangrijke rol bij het bepalen of de aanvrager is goedgekeurd voor Medicaid inschrijving. Inkomen wordt gedefinieerd als alle bruto (vóór belastingen) maandelijks inkomen en winst huishouden. Informatie op Medicaid inkomen richtlijnen en limieten kan veranderen in de tijd, dus het is belangrijk om het kantoor van de provincie of de staat Medicaid-programma's op te nemen voor de meest actuele informatie.

Zwangerschap

Een zwangere vrouw kan Medicaid dekking krijgen, en haar inkomen van het huishouden moet 133 procent of minder van het federale niveau armoede te kwalificeren. Een ongeboren kind van een zwangere vrouw wordt geteld als één gezinslid.

Kinderen jonger dan 6

Om de Medicaid inkomsten richtlijnen te voldoen, moet het gezinsinkomen van kinderen die jonger zijn dan 6 jaar niet meer dan 133 procent van het federale niveau armoede te zijn.

Kinderen 6-18

Voor kinderen in de leeftijd tussen 6 en 18, de Medicaid richtlijnen bepalen dat de inkomsten van hun gezin moet op of onder de 100 procent van het federale niveau armoede te kwalificeren.

Ouders

Ouders met kinderen ten laste in aanmerking komen voor Medicaid dekking als hun inkomen is 100 procent of minder van het federale niveau armoede.

Volwassenen onder 64

Volwassenen zonder kinderen ten laste die jonger zijn dan 64 jaar moeten worden uitgeschakeld of blind te komen voor Medicaid. Mensen met lage inkomens uitgeschakeld die Supplemental Security Income (SSI) ontvangt komen automatisch in aanmerking voor Medicaid dekking en zijn dus niet verplicht om afzonderlijk te ontmoeten Medicaid inkomsten richtlijnen.

65 jaar en ouder

Volwassenen die ten minste 65 jaar oud zijn en die Supplemental Security Income (SSI) en / of AOW (OAP) ontvangt in aanmerking komen voor Medicaid dekking. Ook kan gepensioneerde senioren die zijn ingeschreven in Medicare voldoen aan de eisen om Medicaid te verkrijgen. Hun inkomen misschien te hoog om het Medicaid-richtlijnen te voldoen, maar Medicaid kan helpen dekken Medicare uitgaven. Als het inkomen van een senior burger is onder het federale niveau armoede, Medicaid betaalt Medicare maandelijkse premies, eigen risico en co-assurantie. Als het inkomen van de senior is minder dan 120 procent van het niveau van armoede, kan hij in aanmerking komen voor Medicaid alleen Medicare Part B premies te betalen.

Colorado Works

Een persoon die hulp via Colorado Works ontvangt, ook wel Tijdelijke Bijstand aan behoeftige gezinnen (TANF), komt in aanmerking voor Medicaid en niet per se nodig om afzonderlijk voldoen Medicaid inkomsten richtlijnen. Als ze begint werkgelegenheid dat haar inkomen zodanig dat zij niet meer binnen het Medicaid richtlijnen toeneemt, kunnen zij in staat zijn om Medicaid dekking blijven voor een bepaalde periode van tijd.

Long-Term Care

Mensen die langdurige zorg ontvangen, kunnen voldoen aan de eisen om Medicaid dekking hebben. Degenen die in deze categorie zijn onder andere senioren en mensen met een handicap. Ook kunnen mensen met een handicap in aanmerking voor langdurige zorg Medicaid dekking. Hun inkomen moet lager zijn dan een bepaald bedrag in aanmerking te komen, en de huidige inkomensgrens informatie is beschikbaar via de county-afdeling van menselijke of sociale diensten.