Medicaid in aanmerking te komen Vereisten voor ouders

Medicaid werd door het Congres geïntroduceerd als onderdeel van Groot-Society's Johnson's in 1965. Oorspronkelijk uitgerold op hetzelfde moment als Medicare, Medicaid biedt elementaire gezondheidszorg en ziektekostenverzekering voor de economisch achtergestelde, met inbegrip van de gehandicapten, de armen, de arme, kleine kinderen , goedgekeurd en pleegkinderen en zwangere vrouwen.

Overzicht van Medicaid

Sinds Medicaid daadwerkelijk door deelstaatregering wordt uitgevoerd, is er geen enkele reeks criteria heeft vastgesteld dat elke staat verbruikt. Elke staat is vrij om zijn eigen eisen voor Medicaid in aanmerking te komen en de inschrijving in te stellen. Ze moeten allemaal voldoen aan bepaalde minimumnormen, echter, om de kwaliteit voor de federale fondsen.

Asset Eisen

Meestal kan je niet in aanmerking voor Medicare als uw totale vermogen hoger zijn dan een figuur die door de staat wetgever waar je woont. Elke staat stelt zijn eigen regels, echter, en de meeste staten niet bepaalde activaklassen tellen. Bijvoorbeeld, veel staten sluiten een bepaalde hoeveelheid home equity van de berekening. Activa die zijn uitgesloten van de berekening worden genoemd "niet-telbare activa." Als uw vermogen hoger zijn dan de toegestane door het niveau van de staat, moet u eerst besteden onderaan uw persoonlijke middelen om onder enkele duizenden dollars voordat je kunt in aanmerking komen voor Medicaid.

Inkomen Eisen.

Naast het actief eisen hierboven beschreven, kan uw maandelijkse inkomen niet boven een bepaald niveau, bepaald door de deelstaatregering. Als u te veel geld, kunt u worden gediskwalificeerd. Het bedrag van de inkomsten van uw gezin kunnen verdienen wordt meestal gedefinieerd als een percentage van het federale niveau armoede voor een bepaald formaat familie. Als uw gezinsinkomen is op of nabij de door de federale overheid armoedegrens, en je voldoet aan het actief criteria, zijn de kansen goed dat je in aanmerking komen voor Medicare.

CHIP Programs

Zelfs als je familie niet in aanmerking komt voor Medicaid, kunt u nog steeds in aanmerking komen voor hulp bij de gezondheidszorg door middel van uw staat Childrens Health Insurance Program, dat nu beslaat zo'n 11 miljoen kinderen het hele land. Neem contact op met uw staat van dienst van gezondheid en menselijke hulpbronnen voor meer informatie.

Andere overwegingen

U hoeft niet naar een burger voor uw kind om zich te kwalificeren voor Medicaid zijn. Uw kind moet een burger of een legale inwoner te zijn, echter. Uw kind kan in aanmerking komen, ongeacht uw wettelijke status. Als u werden gedekt door Medicaid, terwijl je zwanger was, wordt uw kind automatisch verzekerd als goed, voor het eerste jaar. U hoeft niet te worden op het welzijn te komen voor Medicaid.