Mederma Huidverzorging voor Scars on Kids

Op een bepaald punt of een ander, zullen de meeste kinderen een paar bulten en blauwe plekken krijgen. Velen zullen verwondingen die littekens kunnen achterlaten krijgen. Jonge kinderen zijn meestal geen last van lelijke littekens, maar als ze ouder worden zullen ze meer zorg over hun uiterlijk. Met behulp Mederma Skin Care voor littekens voor kinderen kan helpen om het uiterlijk van littekens van uw kind te verminderen.

Functies

Mederma Huidverzorging voor Scars for Kids (Mederma for Kids) is een niet-giftig product. Het bevat Cepalin, een ui-extract, dat helpt om littekens glad. Dit greaseless actueel gel gaat op paars en droogt duidelijk als het wordt gemasseerd in het litteken. De gel heeft een kind-vriendelijke geur en vlekt niet. Mederma for Kids is de hoogst-kinderarts aanbevolen product voor kinderen 'littekens.

Functie

Littekens bij kinderen kan worden veroorzaakt door ongelukken, zoals snijwonden, schaafwonden, brandwonden, insectenbeten en operaties. De meeste littekens kan niet volledig worden verwijderd, maar hun uiterlijk kan aanzienlijk worden verbeterd. Drastische maatregelen, zoals een operatie of steroïde injecties kunnen worden genomen om littekens minder opvallen, maar ze kunnen duur en pijnlijk. Het toepassen Mederma for Kids kan de zichtbaarheid van het litteken te verminderen door het verbeteren van de kleur, textuur en zachtheid van het litteken. Het kan gebruikt worden voor kinderen van twee jaar en ouder om het uiterlijk van littekens van uw kind glad, maar ook om roodheid te verminderen.

Time Frame

Zodra de wond van uw kind volledig is genezen, of na hechtingen zijn verwijderd, te beginnen met behulp van Mederma for Kids. Voor oudere littekens, gaan gebruiken Mederma for Kids onmiddellijk. Coat het litteken met een dun laagje Mederma for Kids en masseer het in drie keer per dag. Voor nieuwe littekens, gebruikt voor 8 weken. Oudere littekens moeten worden behandeld voor drie tot zes maanden.

Significantie

Een studie uitgevoerd door Merz Pharmaceuticals in december 2004 toonde aan dat patiënten die Mederma gebruiken voor Kids merkte aanzienlijke verbeteringen in hun vierde en de achtste week van de aanvraag. Patiënten rapporteerde een verbetering in zowel het uiterlijk van het litteken en de textuur en algemene gevoel van het litteken merken. Mederma verluidt verminderde het uiterlijk van het litteken en verbeterde de zachtheid ervan.

Waarschuwing

Een studie uitgevoerd door Merz Pharmaceuticals in december 2004 bleek dat Mederma for Kids heeft een minimale kans op irritatie of allergische reacties bij kinderen. In de acht weken durende studie, de enige bijwerking gemeld was mild droogte in het gebied van toepassing.