Meal Ideeën voor Ouderen

Meal Ideeën voor Ouderen

Ouderen vaak niet zo goed als ze moeten eten. Voeding na verloop van tijd, en veel van de ouderen zitten vast in een het eten sleur. Het is belangrijk om hun algemene gezondheid, echter, dat bepaalde veranderingen in het dieet plaatsvinden, zoals consumeren meer calcium en minder vet. Het plannen van maaltijden om meer melk, bepaalde groenten en vetarme eiwitten omvatten zal helpen de ouderen leiden een gezond leven.

Eiwit

Een van de meest belangrijke voedingsstoffen voor ouderen eiwit. Simpel gezegd, een senior behoeften te verbruiken ongeveer een 1/2 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht. Een oudere vrouw met een gewicht van 120 £ moeten consumeren 60 gram eiwit per dag. Een tonijn sandwich voor de lunch biedt ongeveer 40 gram in een maaltijd. Gegrilde zalm of kip zijn uitstekende bronnen van eiwit voor het diner. Een biefstuk kan ook eiwit, hoewel rood vlees met mate moet worden gegeten. Erwten, noten en eieren kunnen ook bieden eiwit.

Zuivelfabriek

Zuivel is noodzakelijk bij vrouwen als hun calciumgehalte neiging te dalen na de menopauze. Men moet consumeren 1 tot 1,5 kopjes van zuivelproducten, terwijl vrouwen minstens 2 kopjes zou moeten krijgen. Melk drinken bij elke maaltijd en voeg de kaas aan je kip, een salade of iets anders dat het goed smaakt bij. Het eten van broccoli met uw diner is ook een uitstekende bron van calcium. Een kopje yoghurt als snack tussen de maaltijden helpt bij het verhogen van uw zuivel inname voor de dag.

Groenten

Kies een grote verscheidenheid van plantaardige kleuren om het meeste uit elk één. Donkergroene bladgroenten niet alleen vitamine A, C, D en K, maar ook voedingsstoffen, zoals foliumzuur en ijzer. Ze kunnen zelfs een extra bron van calcium zijn. Gele en oranje groenten, zoals wortelen en squash, bieden andere belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine C, beta-caroteen, lycopeen en kalium, die antioxidanten bevatten. Paar omhoog verschillende groenten bij elke maaltijd. Bijvoorbeeld, als je moest wortelen gisteravond, kiest spinazie of broccoli vanavond. U kunt zelfs meer dan een kleur te dienen bij één maaltijd om uw inname te verhogen.

Grains

Koolhydraten kunnen gevaarlijk zijn als je er te veel van de zogenaamde slechte koolhydraten, zoals geraffineerde suiker, witte bloem en witte rijst verbruikt. De ouderen moeten overschakelen op volle granen zoveel mogelijk aan de slechte koolhydraten te vermijden. Volle granen bieden meer voedingsstoffen en vezels dan meel verwerkt omdat volkoren behoudt de voedingsstoffen verloren in de verwerking. Volkoren pasta is een uitstekende vervanging voor de typische "witte" noedels bij het maken van spaghetti of andere pasta gerechten voor uw maaltijd. Gebruik een volkoren brood met broodjes voor de lunch en toast voor het ontbijt. Ontbijtgranen moet ook worden gemaakt met hele korrels.

Balans

Het eten van de juiste als we ouder worden is het maken van maaltijden die een combinatie van alles wat we nodig hebben bevatten. Maak gegrilde zalm voor uw eiwit en serveer met broccoli voor vitamines en calcium, volkoren rijst en een glas melk. Gegrilde kip kan ook gesubstitueerd als een uitstekende bron van eiwitten. Een ei salade of tonijn sandwich op volkoren brood met een glas melk en wat wortels maakt een uitstekende lunch voor ouderen. Het eten van de juiste voeding als je ouder wordt helpt uw ​​lichaam om alles wat het nodig heeft als je stofwisseling en het spijsverteringsstelsel zowel vertragen absorberen. Een gezonder dieet kan ook helpen uw lichaam bij het bestrijden ziekte als gevolg van veroudering.