Meadowsweet Side Effects

Mjødurt, eller Filipendula ulmaria, er en flerårig urt hjemmehørende i Europa. Denne plante vokser op til fem meter høj med aflange stængler og hvide blomster, der afgiver en sød mandel-lignende duft. Naturlægemidler medicin præparater bruger meadowsweet blomster. Meadowsweet bruges som et middel mod forkølelse, influenza, slidgigt, leddegigt, fordøjelsessystemet forstyrret, mavesår, fordøjelsesbesvær og hyperaciditet. Selvom mjødurt betragtes som en sikker urt, bruge det med en vis forsigtighed. Altid informere din læge om, hvad naturlægemidler kosttilskud og behandlinger, du tager. Dette forhindrer eventuelle komplikationer, når de går ind for kirurgi eller et kontor procedure.

Egenskaber

Meadowsweet har et højt niveau af flavonoider. Det er også ekstremt høj i salicylater herunder salicin, salicylaldehyd og methyl salicylat. Disse stoffer er tæt knyttet til aspirin. Meadowsweet har en anti-inflammatorisk virkning. Det har også evnen til at reducere smerte og lavere feber under sygdom.

Aspirin Warning

Folk, der er følsomme eller allergiske over for aspirin bør undgå at bruge mjødurt. Meadowsweet efterligner aspirin grund af det høje indhold af salicylat. Andre personer, der bør undgå mjødurt er mennesker med astma, gigt, diabetes, hæmofili, aktivt mavesår sygdom, hypoprotrombinæmi, nyresygdom og leversygdom. Børn bør ikke gives mjødurt, da det vil øge deres risiko for at udvikle Reyes syndrom.

Lægemiddelinteraktioner

Meadowsweet kan interagere med visse lægemidler. Tag ikke mjødurt med blodfortyndende medicin og antikoagulerende medicin som aspirin. Meadowsweet kan forstærke de fordele og bivirkninger af disse lægemidler. Bismuthsubsalicylat og ticlopidin indeholder salicylat forbindelser og bør ikke tages med mjødurt.

Blødning

Meadowsweet anvendes til behandling af arthritis og cancer. Det forhindrer blodpropper. Det lindrer også tryk og betændelse på leddene. Dette øger risikoen for blødning. Meadowsweet naturligt tynder blodet og gør det sværere for kroppen at stoppe blødningen. Andre urter, der øger din risiko for blødning er ginkgo, hvidløg, ingefær, ginseng, birkebark, DONG Guai, gurkemeje, blåbær og Matrem.

Warfarin Interaktioner

Warfarin forstyrrer kroppens evne til korrekt brug vitamin K. Tager mjødurt med warfarin forstærker denne medicin er antikoagulerende virkning. Dette udgør en sundhedsmæssig risiko for blødning. Andre urter, der negativt interagerer med warfarin er kvan, arnika, bromelain, kamille, djævleklo, bukkehorn, Matrem, hvidløg, ingefær, ginseng, grøn te, lakrids, passionsblomst, rødkløver, gurkemeje og birkebark.