Massagetechnieken & de ziekte van Parkinson

Massagetechnieken & de ziekte van Parkinson

Het belangrijkste voordeel van massage ziekte van Parkinson verbetert beweging en bewegelijkheid. Kijkend naar massagemodaliteiten en Parkinson toont een verscheidenheid van modaliteiten kunnen effectieve resultaten.

Onderzoek

Een studie uit 2002 van het Touch Research Institute heeft aangetoond dat Parkinson patiënten die massage ontvangen beoordeelde zichzelf als dagelijks functioneren en minder verstoorde slaap met verbeterde.

Massagemodaliteiten

De kwestie van Massage Magazine september / oktober 2005 bevat een artikel dat meldt effectieve resultaten voor de ziekte van Parkinson met deze massagetechnieken: deep-tissue massage, reflexologie, Jin Shin Jyutsu, regendruppel massage, Zweedse massage, en Watsu.

Keuze van de Massage

Bij het overwegen van massagetechnieken en de ziekte van Parkinson, zich ervan bewust dat er verschillende soorten massage het best kan werken voor verschillende individuen. Een goed opgeleide massage therapeut zal vele factoren over een persoon rekening houden bij het geven van een massage.

Extra voordelen

Massage geeft ook stress relief en ontspanning, een belangrijke overweging voor een persoon met een degeneratieve ziekte.

Veiligheid

Een Therapeut's Guide to Pathologie raadt massage voor Parkinson alleen onder toezicht van een arts worden gedaan. Zorg is ook nodig voor mensen die slecht ter been zijn kan het moeilijk maken om op en af ​​een massagetafel.