Marine Algen & Herpes

Herpes is een seksueel overdraagbare aandoening die kan worden gecontracteerd in twee verschillende stammen. Typ een herpes is de stam van het virus dat de meest van invloed op de lippen en de binnenkant van de mond. Dit is wanneer koortsblaasjes of koorts blaren verschijnen. Herpes virus type twee is de stam die zweren op de geslachtsdelen meest veroorzaken. Het kan echter ook invloed op de binnenkant van de mond. Beheersing van het herpesvirus is een belangrijk onderdeel van het behoud van een comfortabele en kwaliteit levensstijl voor mensen die moeten leven met het herpes virus. Mariene algen kan een alternatief zijn voor de traditionele methoden voor het beheersen van het herpesvirus en het verstrekken van patiënten met opluchting zijn.

Red Marine Algae Geschiedenis

Mariene algen werden geoogst voor gebruik als voedingsmiddel voor de meeste van de geschiedenis. Documentatie is gevonden in China dat terug tot 600 voor Christus verheerlijking van de voordelen van zeealgen dateert. Wanneer mariene algen worden gegeten, worden de voedingsstoffen snel opgenomen door het lichaam en aan het werk gezet. Is derhalve zeer weinig van de voedingswaarde van de algen verloren spijsvertering.

Oorzaken van Herpes Uitbraken

Herpes is een virale infectie die seksueel overdraagbaar. Hoewel het uitbreken gedeelte van het virus van de huid wordt verwijderd door het immuunsysteem en de zweren genezen, de onderliggende virus zelf verstopt in het zenuwstelsel van het lichaam en is niet volledig verwijderd uit het lichaam. Een veel voorkomende oorzaak van herpes uitbraken is stress. Stress veroorzaakt chemische reacties in het lichaam waarvan wordt gedacht dat het herpesvirus activeren. Als stress en vermoeidheid begint te slijten van het lichaam, wordt het immuunsysteem verzwakt en het herpes virus, indien actief, in staat is om een ​​uitbraak van zweren op de huid te creëren.

Marine Algen Effecten op Herpes

Rode mariene algen worden gecrediteerd met het versterken van het immuunsysteem van het lichaam. Dit is een voordeel voor herpes patiënten omdat het lichaam voor stress en vermoeidheid het immuunsysteem blijft versterkt om te helpen de herpes virus onder controle. Ook wordt gedacht dat het gesulfateerde polysacchariden die in rode zeewieren interfereert met het herpesvirus vermogen om te repliceren en dus belemmeren uitbreken van zweren.

Voordelen van Red Marine Algae

Naast het helpen van de controle en vermindering van de ernst van herpes uitbraken, heeft rode mariene algen getoond aan een aantal andere gunstige eigenschappen te hebben. Deze aanvullende voordelen omvatten versterking van het immuunsysteem, toename in metabolisme en gewichtsverlies. Hoewel er geen studies deze beweringen te staven, zullen veel gebruikers van rode mariene algen supplementen de voordelen ervan te vorderen.

Voorzichtigheid

Rode mariene algen is niet getest worden of bestudeerd door de Food and Drug Administration en wordt daarom niet onderschreven door de FDA. Voordat nieuwe voedingssupplement is het belangrijk om een ​​arts te raadplegen. Als het nemen van andere over-the-counter of voorgeschreven medicijn, moet u een arts te waarschuwen voor het toevoegen van rode mariene algen.