Maple Syrup Cleansing Diets

Maple Syrup Cleansing Diets

Ook bekend als de limonade dieet, werd de ahornsiroop zuiveringen dieet gemaakt door Stanley Burroughs in de jaren 1950 en schetste in zijn boek "The Master Cleanser." Hij ontwierp de hele vloeibaar dieet om het lichaam van toxines en onzuiverheden reinigen en resulteren in snel gewichtsverlies. Het dieet combineert ahornsiroop met water, citroensap en ofwel cayennepeper of gember om een ​​sap te maken. Dieter drinkt zes tot 10 glazen sap per dag gedurende zeven tot 10 dagen. Ze verbruikt ook een laxerende thee elke avond en 1 kopje water met zout elke ochtend om de stoelgang te bevorderen. Naar aanleiding van het dieet plan, zijn groepen voedingsmiddelen geleidelijk opnieuw aan het dieet.

Ahornsiroop

Pure ahornsiroop is bekend om zijn voordelen voor de gezondheid. Als natuurlijk voorkomende plantaardige sap met constante blootstelling aan zonlicht, is hoog in anti-oxidanten en mineralen zoals zink en calcium. Daarom heeft een anti-bacteriële en anti-kanker eigenschappen. Het gebruik van klasse B echte maple syrup, in plaats van minder dure commerciële producten, die de neiging hebben om esdoorn smaakstof gebruikt, wordt aangemoedigd door ahornsiroop reinigen voorstanders.

Beneficial Claims

Ahornsiroop reinigt zijn populair gemaakt door beroemdheden, waaronder Beyonce Knowles, die het plan gevolgd en verloor meer dan 20 pond voor haar rol in de film "Dreamgirls". Personen die een ahornsiroop reinigend dieet gebruikt zeiden dat ze voelden zich meer energiek en geconcentreerd, terwijl op het dieet, maar dat kan als gevolg van hun geloof zijn dat de voeding gezuiverd hun lichaam. In feite is het lichaam niet een detox nodig hebben om giftige stoffen te verwijderen. De huid, de lever, de spijsvertering en de nieren te verwijderen giftige stoffen van nature als hun functie. Heilzame claims van ahornsiroop zuiveringen lijners onder meer gewichtsverlies, mooiere huid, een betere spijsvertering, betere doorbloeding, sounder slaap, hernieuwde vastberadenheid en wilskracht, een gelukkiger kijk op het leven en een groter gevoel van eigenwaarde.

Nadelen

De ahornsiroop zuiveringen dieet is een zeer low-calorie plan. Het kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid wanneer gevolgd voor vele dagen. Negatieve bijwerkingen geassocieerd met de ahornsiroop reinigen zijn vermoeidheid, duizeligheid, misselijkheid, hoofdpijn, gebrek aan concentratie, de vertraging van de stofwisseling, tekort aan voedingsstoffen, slechte bloedsomloop en een verzwakt immuunsysteem. Een verleiding om overindulge kan het dieet te volgen, waardoor er een lichaam in "honger-modus" om extra calorieën op te slaan als vet. Dus in de weken na de voeding, de individuele herwint gewicht. Ook kan herhaald crash dieet druk op het hart, waardoor cardiale stress en hartkloppingen. Zwangere vrouwen, kinderen, tieners en mensen met medische aandoeningen moeten vermijden onderneming een ahornsiroop reinigend dieet.

Variaties

Minder extreme versies van de ahornsiroop zuiveringen dieet individuen toestaan ​​om vast voedsel te consumeren, terwijl ontgiften. Een variatie gebruikt sap de voeding om een ​​of twee maaltijden per dag te vervangen voor meerdere dagen. Een ander gaat na het dieet plan voor een dag per week om het gewichtsverlies te behouden. Andere varianten zijn voorzien van een patroon van drie dagen op de ahornsiroop zuiveringen dieet, dan is drie dagen van het eten van lichte, gezonde maaltijden, vervolgens nog eens drie dagen van de reiniging dieet.