Mantra's te genezen van depressie

Mantra's zijn gebruikt sinds de oudheid in vele soorten religies. Een mantra is een krachtige bezwering, gebed, meditatie, zingen of dat woord zeggen herhaaldelijk om een ​​bepaald doel te bereiken. Een van deze doelen kunnen zijn voor een depressie, een psychische aandoening die je gevoelens, gedrag en gevoel van welzijn aantast. Als u een depressie, ontdekken hoe mantra's kunnen helpen om u een betere, verheven gemoedstoestand.

Achtergrond

Wanneer je een mantra gebruiken, hebt u een lettergreep of gebed geestelijk te herhalen, hardop een gebed of een lied om te communiceren met God (of wie je ook een hogere macht te overwegen). U kunt ook naar mantra luisteren.

Een voorbeeld van een mantra is met behulp van de katholieke rozenkrans kralen, gecombineerd met gebed en Weesgegroetjes. Een ander voorbeeld is het herhalen van een Bijbelse gebed. Een populaire mantra in het boeddhisme is, "Om mani padme hum." In het hindoeïsme worden mantra's gezongen of als gesproken gezongen. Mantra's hebben spirituele betekenissen en doelen om te helpen met succes, vrede, rijkdom, genezing en meer, met inbegrip van depressie. Enkele dezelfde mantra worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

Volgens Thomas Ashley-Farrand, auteur van "Healing Mantra's: Met behulp van Sound Affirmaties voor Personal Power, Creativiteit en Healing," "Mantra's, of eenvoudige gezangen, zijn korte zinnen vol met energie en intentie - speciaal ontworpen om krachtige geluidsgolven wekken dat de genezing te bevorderen, inzicht, creativiteit en spirituele groei. "

Als je depressief bent, mantra's kun je positieve gevoelens voor het helen ervaren. Mantra's houden je kalm en ontspannen, zodat je meditaties of gebeden zijn dieper en meer voldoening.

Depressie

Iedereen voelt zich verdrietig of blauw op een of ander moment, maar een depressie is anders. Hoewel vaak voor, depressie is een ernstige ziekte, en de behandeling is meestal niet nodig. Veel mensen die depressief zijn geen behandeling zoeken.

Wees ervan bewust dat de oorzaak van een depressie is onbekend - het kan genetisch zijn, lijkt te draaien in gezinnen, milieu, psychologische of biochemische. Het goede is depressie is zeer goed te behandelen en er zijn verschillende manieren om deze aandoening te behandelen van drugs kruiden, dieet, therapie en methoden zoals mantra.

Helende Mantra's voor depressie

Noteer uw intenties voordat je mantra de eerste keer. In dit geval kan je schrijft dat je wilt opgeheven, vreugdevol en vol positieve energie elke dag voelen. Staat precies wat u wilt dat de mantra's te doen voor je.

Herhaal deze specifieke mantra om depressie te genezen: ". Om Bhoh-Geen-Yei Nahm-ah-hah" "Om Bhoginyei Namaha," uitgesproken De directe vertaling is van de Hindoe godin Shakti, "Gegroet zij die heeft de ervaring van de eeuwige gelukzaligheid."

Een andere zeer krachtige helende mantra is: "Ra Ma Da Sa, Sa Say So Hung." Gebruik deze mantra om depressie te genezen, te activeren en in evenwicht te brengen van uw chakra's (energiecentra van je lichaam), en transformeren uw lichaam in een gezonde een mentaal, emotioneel, spritually en fysiek.

Herhaal je mantra, zo vaak als u wilt, in stilte, hardop of beide. Aanwijzen 20 tot 30 minuten per dag te spreken of mentaal zeggen dat je mantra's, als u wenst om. Veel spirituele disciplines mantra's voor 40 dagen uit te voeren, hoewel positieve resultaten kan enkele dagen eerder gebeuren.

Mantra Bronnen

Luisteren naar mantra's is een goede manier om te beginnen. Het staat u toe om de juiste uitspraak te horen of u kunt in plaats daarvan naar luisteren van spreken het. Download mantra's om te helpen verwijderen negatieve patronen die leiden tot depressie. Sommige downloads zijn gratis beschikbaar op het internet. Schaf mantra ook op CD online of in muziekwinkels. De meeste beschikbaar zijn Vedische mantra's, de taal van de Veda's in de Hindoe cultuur.

Koop een goed boek met een verscheidenheid van mantra's te gebruiken, met inbegrip van die welke bestemd zijn voor depressie. Sommige boeken hebben ook een cd bijgevoegd.

Zoek een therapeut die bekend is met het gebruik van mantra's voor het genezen van depressie. Deze therapeut kan samen met u, wat bewijst aanmoediging en andere ideeën voor genezing.